• Home
  • Nieuws
  • Deze Disney en Pixar films en series zijn aangekondigd op de D23 Expo

Deze Disney en Pixar films en series zijn aangekondigd op de D23 Expo

De D23 Expo heeft een heleboel informatie vrijgegeven over aankomende Disney en Pixar films! Sommige waren al bekend, zoals Disenchanted en Hocus Pocus 2, maar er zijn ook veel nieuwe titels bekendgemaakt! Voor onze lezers hebben wij een lijstje gemaakt met alle informatie. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder en zie welke nieuwe films en series op de planning staan!

Hocus Pocus 2
De zwarte kaars is weer aangestoken en dat kan maar één ding betekenen... De Sanderson zussen komen terug naar Salem! De nieuwe Hocus Pocus gaat 29 jaar verder in de tijd, nadat tiener Max de zwarte kaars ontsteekt en daarmee onbedoeld de gezusters Sanderson terughaalt. Deze drie heksen, die in de zeventiende eeuw leefden, hebben de gewoonte om jonge vrouwen te ontvoeren en zich tegoed te doen aan hun jeugdigheid. Nu ze weer terug in Salem zijn, is het tijd voor wraak! Het is aan drie jonge meiden (Becca, Cassie en Izzy) om hen te stoppen voordat Winifred, Mary en Sarah Sanderson nieuwe slachtoffers maken. En dat alles voor middernacht op Halloween. 

Bekijk hier de trailer: 

Zootopia+
Fans hopen al een tijdje op een vervolg van Zootopia en Disney beantwoord die vraag met een nieuwe spin-off serie. De serie zal zich niet focussen op de hoofdpersonages, maar de bewoners van de stad. De serie gaat op 9 november al in première. 

Disenchanted
In de sequel op Enchanted (2007) zien we Giselle en Robert verhuizen naar een huis buiten te stad. Het huis moet worden opgeknapt en als Giselle ontevreden is met hoe alles verloopt, wenst ze een sprookjesbestaan, maar dat gaat uiteraard helemaal fout. Op de D23 Expo is de nieuwe trailer onthuld!

Bekijk hier de trailer: 

Inside Out 2
Inside Out krijgt een sequel! Net als bij het origineel speelt de film zich opnieuw af in Riley's hoofd. Alle emoties keren terug en daar zullen we in de zomer van 2024 van kunnen genieten! 

Wish
Disney kondigde ook de nieuwe film WIsh aan op de D23 Expo. De film viert de 100 van Disney. Het verhaal gaat ontdekken hoe de iconische Disney-ster tot stand is gekomen. Dit gebeurd met een verhaal in een land waar wensen echt uit kunnen komen, de Kingdom of Wishes. 

Mufasa: The Lion King
Een prequel voor de geanimeerde film The Lion King! Regisseur Barry Jenkins omschrijft de film als het oorsprongsverhaal voor Mufasa. We volgen de leeuw vanaf het moment dat hij wees is tot dat hij koning is. Deze film zal in 2024 te zien zijn! 

Elio 
Een sci-fi film van Pixar! Elio gaat over een jongetje dat de eerste ambassadeur wordt voor de Verenigde Naties van buitenaardse wezens. De film zal in 2024 verschijnen. 
 

Strange World 
Strange World duikt diep in een onontdekt en levensgevaarlijk land waar de legendarische Clades ontmoetingen met fabelachtige dieren te wachten staan. Een familie van ontdekkingsreizigers die hun nieuwste -en vooral meest cruciale missie door al hun kleurrijke maar zo diverse karakters bijna dreigen te torpederen. 

Bekijk hier de trailer:

Iwaju 
De serie Iwaju is ook aangekondigd om te verschijnen in 2023. De serie speelt zich af in Africa en wordt beschreven als een liefdesbrief aan Nigeria. Het verhaal gaat over een rijke erfgenaam en een arm jongetje. 

Elemental 
In juni 2023 komt Elemental uit! Ember, een vurige personage, en Wade, een waterpersonage, volgen we in een grote stad. Ze leren elkaar kennen en komen zodoende achter zowel verschillen als gelijkenissen. Ember wordt gespeelt door Leah Lewis en Mamoudou Athie speelt Wade. 

Win or Lose
Win or Lose is ook een nieuwe serie van Pixar. De serie gaat over een honkbalteam, Pickles. We volgen het team op de weg naar de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Iedere aflevering volgt een ander personage. 

The Little Mermaid
De eerste The Little Mermaid trailer is gearriveerd en onthult de live-action zeemeermin Ariël van Halle Bailey en haar onderwateravontuur. Naast Halle Bailey zullen we Jonah Hauer-King zien als prins Eric, Javier Bardem als Koning Triton en Mellissa McCarthy als Ursula. De film zal eind mei volgend jaar in de bioscopen te zien zijn. Op 26 mei! 

Bekijk hier de trailer:

The Haunted Mansion 
De beelden hebben hun weg nog niet online gevonden, maar op de D23 Expo is een teaser trailer van de nieuwe film The Haunted Mansion onthuld! De beelden zouden cameo's laten zien. De nieuwe film laat een dokter (Rosario Dawson) en haar 9-jarige zoon (Chase Dillon) zien. Ze willen een nieuw leven beginnen en proberen dat in een landhuis in New Orleans. Al snel merken ze dat er een addertje onder het gras ligt: het spookt in het huis. Ze schakelen de hulp in van een priester (Owen Wilson), een paranormale expert (LaKeith Stanfield), een waarzegster (Tiffany Haddish) en een geschiedkundige (Dannu DeVito). 

Snow White
Het was misschien wel al te verwachten: er komt een live-action Snow White-film! De film wordt geregisseert door Marc Webb en Rachel Zegler treedt in de voetstappen van de Disney-prinses. Gal Godot zal de Evil Queen spelen. 

Peter Pan & Wendy
Ook Peter Pan en Wendy krijgen een nieuwe live-action film. De film is in 2023 te zien op Disney+. Disney heeft ook een nieuwe poster vrijgegeven. 

Lees ook: De leukste prinsessenfilms

Nieuwste artikelen

  • Schotse liefde - Lexie Scott

  • Het appartement - Lucy Foley

  • Wat als het wel werkt - Roni Loren

  • Onder het luchtspoor - Peter Swanborn

  • De rest van ons leven - Els Beerten

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: A discovery of witches - seizoen 2

  • Maart 2014: Miss Verstand

  • Recensie: Groente op de BBQ

Zoek in artikelen