• Home
  • Nieuws
  • Potterheads opgelet! Harry Potter: A Forbidden Forest Experience komt naar België

Potterheads opgelet! Harry Potter: A Forbidden Forest Experience komt naar België

Ben jij klaar voor een magische wandeling? Harry Potter: A Forbidden Forest Experience komt in november naar het Belgische Sint-Pieters-Leeuw. Je kunt je op de wachtlijst zetten en exlusief toegang krijgen tot tickets! Op 15 september om 11.00 worden de beperkte tickets te koop gezet. Wil je meer informatie over deze ervaring? Lees dan snel verder! 

"Stap in de diepten van een donker bos en ontdek fantastische dieren en verlichte momenten in de toverwereld." Zo wordt de experience geïntroduceerd op de website. Theaterontwerpers en makers hebben veel tijd gestopt in het maken van een onvergetelijke route. Langs de weg kunnen fans verschillende elementen ontdekken van zowel de Harry Potter films als de Fantasic Beasts-serie. Het afwandelen van het pas duurt ongeveer een uur. 
 

Het Verboden Bos
De route is geinspieerd door het bekende Verboden Bos. In de eerste Harry Potter film moet het trio Harry, Ron en Hermelien voor straf naar het Veborden Bos en in de tweede film worden Harry en Ron daar bijna opgegeten door spinnen! Na zonsondergang kun je genieten van de geluiden, lichten en speciale effecten die kenmerkend zijn voor de tovernaarswereld. Voel de magie tijdens dit ultieme herfstuitje! 

Alle leeftijden
De wandeling is voor jong en oud. Het is dan ook een familie-ervaring. Ben je bang voor spinnen? Laat het de organisatie weten, ze kunnen er dan voor zorgen om eventuele behoeften om spinnen te vermijden tegemoet te komen. Er is geen minimumleeftijd, maar aangezien jongere gasten sommige elementen een beetje griezelig kunnen vinden wordt aangeraden dat tovenaars en heksen onder de 12 begeleid worden door een volwassene. 

Bron: Warner Home

Dorpje
Heb je na de wandeling honger of dorst? Ga naar het sprookjesachtige themadorp. Dit dorpje heeft alles wat je van de Wizarding World verwacht, zoals Butterbeer en Chocokikkers. Dat is nog niet alles: er is natuurlijk ook een cadeauwinkel vol met de leukste Harry Potter-merchandise! Denk er ook aan dat dit een winterwandeling is. Kleed je warm aan en denk aan stevige schoenen! 

Wanneer kun je de Harry Potter: A Forbidden Forest Experience bezoeken? 
De ‘Harry Potter: The Forbidden Forest Experience’ is te bezoeken van 5 november tot 5 februari 2023. Vanaf 15 september worden de tickets vrijgegeven die je kunt bestellen via de officiële website. De prijzen verschillen (afhankelijk van de datum en het tijdstip) en starten vanaf 23 euro. 

Nieuwste artikelen

  • Schotse liefde - Lexie Scott

  • Het appartement - Lucy Foley

  • Wat als het wel werkt - Roni Loren

  • Onder het luchtspoor - Peter Swanborn

  • De rest van ons leven - Els Beerten

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Masser Brock

  • Gebruiksaanwijzing van de man

  • Chicklit.nl top 6: April 2015

Zoek in artikelen