• Home
  • Nieuws
  • Dit is wat we weten over de live-action film Snow White

Dit is wat we weten over de live-action film Snow White

"Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van 't hele land?" Disney gaat een live-action remake maken van Sneeuwwitje! Wij hebben hieronder op een rijtje gezet wat er tot nu toe allemaal bekend is over deze nieuwe remake. Benieuwd? Lees dan snel verder! 

Snow White
Net als bij het origineel focust de film op het titel personage. Een prachtige wees die bij haar boze stiefmoeder woont, de koningin. Als de spiegel van de koningin aangeeft dat Sneeuwwitje haar voorbij zal gaan in schoonheid plant ze meerdere manieren om het kind te vermoorden. Dit dwingt Sneeuwwitje om haar huis te verlaten en te vluchten bij zeven dwergen die in het bos leven. Op de D23 Expo werd ook een kleine teaser trailer getoond die zijn weg nog niet online heeft gevonden. De teaser zou beginnen met de Boze Koningin die haar iconische vraag stelt aan haar spiegel. 

Cast
De bekende prinses zal gespeelt worden door Rachel Zeger (West Side Story). Er was in eerste instantie veel kritiek over een Latina die Sneeuwwitje gaat spelen. Daarna kwam de live-action in het nieuws door Peter Dinklage. De acteur vond het een hele ouderwetse manier van het laten zien van mensen met dwerggroei. Disney heeft hierop gereageerd en zegt dat ze met de gemeenschap heben overlegt om steryotypes uit de weg te gaan. Gal Gadot (Wonder Woman) zal te zien zijn in de rol van de Boze Koningin en de gemene heks. Andere namen die inmiddels bekend zijn geworden zijn Andrew Burnap als Jonathan, Martin Klebba als Grumpy en Dujonna Gift in een vooralsnog onbekende rol. 

Rachel Zeger zal te zien zijn als het titel personage: 

Gal Gabot tranfsormeert in de Boze Koningin: 

Sneeuwwitje
Dit tijdloze verhaal kent iedereen wel, maar voor het geval dat je even een opfrisser nodig hebt: De mooie en vriendelijke prinses Sneeuwwitje bekoort iedereen in het koninkrijk, op één persoon na: haar jaloerse stiefmoeder, de Koningin. Wanneer de Toverspiegel verklaart dat Sneeuwwitje de mooiste van het land is, moet ze het bos invluchten, waar ze zich ontfermt over de lieve zeven dwergen: Doc, Niezel, Grumpie, Giechel, Bloosje, Dommel en Stoetel. Maar wanneer de Koningin Sneeuwwitje misleidt met een betoverde appel kan slechts de kus van haar ware liefde haar redden! Deel deze geliefde klassieker met je familie en geniet er keer op keer van dat Sneeuwwitje nog lang en gelukkig leefde!

Bron: Disney

Wanneer zal de live-action Snow White te zien zijn? 
De film zou eerst in 2023 in premiére gaan, maar dit is verzet. In 2024 mogen we genieten van de nieuwe live-action Disney-film, maar een exacte datum is nog niet bekend. Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte! 

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • Te licht bevonden - Miklós Bánffy

  • Herfstdromen in Mermaids Point - Sarah Bennett

  • Eclips

Zoek in artikelen