• Home
  • Nieuws
  • The Super Mario Bros. Movie trailer is uit!

The Super Mario Bros. Movie trailer is uit!

Fans van Mario opgelet! Volgend jaar kun je de nieuwe animatiefilm The Super Mario Bros. Movie bekijken! Nintendo heeft de teaser trailer vrijgegeven die meer dan twee minuten aan materiaal laat zien. De film komt in de lente van 2023 uit.  Ben je benieuwd? Lees dan snel verder en bekijk The Super Mario Bros. Movie trailer!

The Super Mario Bros. Movie 
De synopsis luidt: Een loodgieter met de naam Mario reist met zijn broer Luigi door een ondergronds labyrint om een gevangengenomen prinses te redden. The Super Mario Bros. Movie trailer laat heel mooi zien hoe de film er ongeveer uit zal komen te zien, maar onthult vrij weinig over het verhaal zelf. Wel kun je alvast horen hoe Chris Pratt klinkt als Mario! Ook zien we hoe een zwevend Bowser eiland zijn weg vindt naar het Penguin Kingdom. De pinguins proberen nog terug te vechten met sneeuwballen, maar komen niet verder dan het gooien van een aantal sneeuwballen. Mario komt naar Mushroom Kingdom en leert Toad voor het eerst kennen. 

Bekijk hieronder The Super Mario Bros. Movie trailer:

Mario
Sommige mensen hebben commentaar over Chris Pratt die de stem van Mario inspreekt, maar de meeste zijn teleurgesteld met de achterkant van het personage. Die zou niet dezelfde rondingen kennen die we van het poppetje gewend zijn: 

Cast
The Super Mario Bros. Movie is geregisseerd door regisseurs Aaron Horvath en Michael Jelenic. Stemmen die je wellicht kan herkennen komen van onder meer Chris Pratt (Mario), Charlie Day (Luigi), Anya Taylor-Joy (Princess Peach), Jack Black (Bowser), Keegan-Michael Key (Toad) en Seth Rogen als Donkey Kong. 

Hieronder kun je de poster alvast bekijken. Op de poster zie je Mario, omringd door een aantal bekende elementen en figuren uit de games:

Bron: Universal Pictures

Wanneer kun je The Super Mario Bros. Movie verwachten? 
De film werd in 2018 al aangekondigd, maar toen was het een paar jaar stil. In 2021 maakte Nintendo Direct de cast bekend en nu is het bijna tijd! Ben je benieuwd geworden door The Super Mario Bros. Movie trailer en wil jij deze animatiefilm bekijken? Zet de volgende datum dan maar goed in je agenda! The Super Mario Bros. Movie staat namelijk gepland voor 7 april 2023!

Nieuwste artikelen

  • The Mummy ster Brendan Fraser maakt graag nog een vervolg

  • Dit is waar de kinderen uit kerstfilms nu zijn

  • Dit is de release datum van Shadow and Bone seizoen 2 + eerste beelden

  • Genoeg gezegd – Karen Rose

  • Nee! Kerstklassieker The Holiday krijgt toch geen vervolg

Gerelateerde artikelen

  • Interview met Sophie Kinsella

  • Academicus Vampyrus 3: Schaduwkus

  • Recensie: Everest

Zoek in artikelen