Enola Holmes 2 trailer onthuld!

The game is afoot! De trailer van het vervolg op Enola Holmes is uit. In deze film treedt actrice Millie Bobby Brown weer in de titelrol als Enola Holmes, het jongere zusje van Sherlock Holmes (opnieuw gespeelt door Henry Cavil). Het duurt nu niet lang meer voordat je kunt zien hoe het verder gaat met de jonge detective. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder en bekijk de Enola Holmes 2 trailer! 

Enola Holmes
Even een snelle opfrisser: in het eerste deel maken we kennis met Enola Holmes die op onderzoek uitgaat nadat haar moeder op haar zestiende verjaardag plotseling verdwijnt. Haar broers Sherlock en Mycroft Holmes zijn beide niet geïnteresseerd om de zaak op te lossen. Enola ziet geen andere optie dan om zelf naar Londen te gaan op zoek te gaan naar haar moeder. Op haar reis ontmoet ze veel verschillende, kleurrijke karakters. De films zijn gebaseerd op de boekenreeks van Nancy Springe, Enola Holmes MysteriesLees hier onze recensie van Enola Holmes!

Enola Holmes 2
In het tweede deel, dat binnenkort uitkomt, komt Enola er al snel achter dat het leven als vrouwelijke detective niet zo makkelijk is als het lijkt. Ze staat op het punt om haar zaak te sluiten, als een meisje zich bij haar meldt. Ze biedt Enola haar eerste officiële klus aan: het vinden van haar vermiste zusje. Maar zodra een gevaarlijke samenzwering een mysterie meebrengt, heeft ze de hulp van haar vrienden, en Sherlock zelf, nodig om dit te ontrafelen.

Twee delen
De trailer van Enola Holmes 2 is in twee delen opgesplits! Bekijk hier de Enola Holmes 2 trailer part 1: 

Bekijk hier de Enola Holmes 2 trailer part 2: 

Cast 
Millie Bobby Brown (Stranger Things) en Henry Cavill (The Witcher) zullen dus opnieuw te zien zijn als Enola en Sherlock Holmes. Andere rollen worden gedragen door onder meer David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster en Helena Bonham Carter.

Wanneer is Enola Holmes 2 te zien? 
Over minder dan een maand kun je genieten van het vervolg op Enola Holmes! De film is vanaf 4 november te zien op Netflix. 

Bekijk hier de Enola Holmes 2 poster: 

Bron: Netflix

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • Deze films en series verschijnen in september op Netflix

  • 10 redenen waarom Henry Cavill een lekker ding is

  • De knapste mannen in Netflix Orginal series

  • Millie Bobby Brown krijgt de hoofdrol in nieuwe Sherlock Holmes

  • The Witcher seizoen 2 details onthuld

Zoek in artikelen