• Home
 • Nieuws
 • Trailer laatste Magic Mike film, Magic Mike's Last Dance, is uit!

Trailer laatste Magic Mike film, Magic Mike's Last Dance, is uit!

Magic Mike is terug! Over een aantal maanden kun je de derde (en laatste) film in de reeks bekijken in de bioscoop. Warner Bros. heeft de eerste trailer van Magic Mike's Last Dance onthuld, het vervolg van Magic Mike (2012) en Magic Mike XXL (2015). Channing Tatum schittert opnieuw in de hoofdrol van Mike Lane. Ben je benieuwd naar de film? Lees dan snel verder en bekijk de Magic Mike's Last Dance trailer! 

Magic Mike
De Magic Mike-films gaan over stripper Mike Lane (Channing Tatum). Het verhaal van de eerste film uit 2012 was gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van de hoofdrolspeler. In 2015 kwam het vervolg, Magic Mike XXL, uit. Twee jaar later mochten fans genieten van de Magic Mike-liveshow in Las Vegas en nu is Tatum terug voor de derde film. Steven Soderbergh, die de eerste Magic Mike film heeft geregiseerd, is terug om om samen te werken met Reid Carolyn, die het script schrijft. 

Bron: A-Film

De laatste Magic Mike film
Mike Lane gaat weer het podium op na een lange pauze en na een zakelijke deal die mislukte waardoor hij failliet ging... Voor wat hij hoopt dat een laatste hoera zal zijn, gaat Mike naar Londen met een rijke socialite die hem lokt met een aanbod dat hij niet kan weigeren. Lukt het Mike, die ontdekt wat ze werkelijk van plan is, om hemzelf en de nieuwe dansers in vorm te krijgen en de klus te klaren?

Bekijk hier de Magic Mike's Last Dance trailer: 

Thandiwe Newton
Thandiwe Newton maakt niet langer deel uit van de cast. Het gerucht gaat dat zij zelf is opgestapt na een ruzie met Channing Tatum. De ruzie zou gaan over het Oscars-incident waarbij Will Smith een klap uitdeelde aan Chris Rock. De opnames voor Magic Mike's Last Dance waren al begonnen waardoor de crew snel naar een vervanging moest zoeken. Dat is ze gelukt: Salma Hayek zal de rol van Newton overnemen. 

Wie zien we nog meer in Magic Mike's Last Dance? 
Naast natuurlijk Channing Tatum en Salma Hayek zullen we waarschijnlijk meerdere bekende gezichten tegenkomen. Er wordt zelfs gezegd dat de originele cast terugkomt, maar dit moet nog officieel bekend worden gemaakt. Dit zou gaan om Matthew McConaughay (Dallas), Joe Manganiello (Richie), Matt Bomer (Ken), Olivia Munn (Joanna) en Cody Horn (Brooke). McConaughay, Munn en Horn zagen we niet terug in de sequel Magix Mike XXL. Hier zagen we wel grote namen zoals Jada Pinkett Smith, Donald Glover, Andie MacDowell en Elizabeth Banks. 

Wanneer kunnen we Magic Mike's Last Dance verwachten? 
In februari verschijnt Magic Mike's Last Dance in de bioscoop! Vanaf 9 februari 2023 kun je de laatste Magic Mike film in de bioscoop bekijken! 

Nieuwste artikelen

 • The Mummy ster Brendan Fraser maakt graag nog een vervolg

 • Dit is waar de kinderen uit kerstfilms nu zijn

 • Dit is de release datum van Shadow and Bone seizoen 2 + eerste beelden

 • Genoeg gezegd – Karen Rose

 • Nee! Kerstklassieker The Holiday krijgt toch geen vervolg

Gerelateerde artikelen

 • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

 • Deze acteurs zijn getrouwd met hun tegenspelers

 • Deze lekkere acteurs zouden we echt niet uit ons bed trappen 

 • Top 10 dans films

 • 10 redenen waarom Channing Tatum een lekker ding is

Zoek in artikelen