• Home
  • Nieuws
  • Trailer van That '70s Show reboot is uit!

Trailer van That '70s Show reboot is uit!

Fans van That '70s Show opgelet: de trailer van de reboot is vanaf nu te zien! De serie, die That '90s Show heet, speelt zich ongeveer vijftien jaar af na de gebeurtenissen in de originele serie. In de serie zien we zowel bekende als nieuwe gezichten langskomen. Ben je er klaar voor om weer terug te gaan naar de kelder van de familie Forman? Lees dan snel verder en bekijk de Netflix trailer van de That '70s Show reboot! 

That '70s Show
Zet een lp op en flits terug naar een tijd dat plateauschoenen en lavalampen een rage waren in deze hilarische retro- komedie. Voor Eric, Kelso, Jackie, Hyde, Donna en Fez, een groep middelbare scholieren die hun tijd voornamelijk doorbrengen in Eric's kelder, is het leven in de jaren zeventig niet altijd zo swingend. Maar tussen het ontdekken van de waarde van het bestaan, het ontwijken van hun ouders, en het omgaan met oncontroleerbare hormonen, hebben ze één ding in ieder geval geleerd: Ze zullen het altijd redden met wat hulp van hun vrienden.

Bron: A-Film

That '90s Show
De serie zal gaan over de tienerdochter van Eric en Donna, Leia Forman (Ja, Eric heeft zijn dochter na Star Wars vernoemd). Ze wordt gespeelt door Callie Haverda en we zien het personage als ze haar zomer doorbrengt bij haar opa en oma in hun huis in Point Place, Wisconsin. Ze ontmoet haar buurmeisje Gwen (Ashley Aufderheide) en wordt snel een onderdeel binnen een hechte groep. Ieder seizoen zal plaatsnemen in de zomer. 

Bekijk hier de That '90 Show trailer:

Cast
In de That '70s Show reboot focussen we ons dus op een nieuwe groep tieners, maar ook bekende gezichten passeren de revue! Denk aan Eric (Topher Grace), Donna (Laura Prepon), Fez (Wilmer Valderrama), Kelso (Ashton Kutcher) en Jackie (Mila Kunis). Kurtwood Smith, die we kennen als Red, en Debra Jo Rupp, die te zien was als Kitty, zijn executive producers bij deze That '70s Show reboot. 

Bron: Netflix

Wanneer kunnen we de That '70s Show reboot verwachten? 
That '90s Show is vanaf 19 januari 2023 te zien op Netflix!

 

Nieuwste artikelen

  • Deze films en series verschijnen in februari op Netflix

  • Hoe je in één klap 101 miljoen volgers verliest - Frederick Deloddere

  • Jacht om Middernacht - Benjamin Read & Laura Trinder

  • Gloriedagen - Corina Bomann

  • Reserve - Harry hertog van Sussex

Gerelateerde artikelen

  • That '70s show spin-off 'That '90s show' in de maak door Netflix met gedeelte originele cast

Zoek in artikelen