• Home
 • Nieuws
 • Guardians of the Galaxy Vol. 3 trailer is uit!

Guardians of the Galaxy Vol. 3 trailer is uit!

De trailer van Guardians of the Galaxy Vol. 3 is te zien! Het belooft een emotioneel avontuur: het is het laatste avontuur van de Guardians. De MCU trilogy sluit af met dit laatste deel. Toch keren Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper en Karen Gillan nog een keer terug en de eerste beelden zijn veelbelovend. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder en bekijk de Guardians of the Galaxy Vo. 3 trailer! 

Guardians of the Galaxy Vol. 3
In dit derde en laatste deel krijgen we het verhaal te horen over de oorsprong van Rocket Racoon. We zien ook de hereniging tussen Gamora en de Guardians, maar ze kan zich zowel de Guardians als Peter Quill niet meer herinneren. Met een nieuwe held en een emotionele belofte maakt de trailer het duidelijk dat dit het einde is. Als Rocket de tekst We'll all fly away together..one last time" zegt kun je de zakdoekjes maar beter klaarleggen voor de zomer van 2023. 

Bekijk hier de Guardians of the Galaxy Vol. 3 trailer: 

Cast
De bekende cast is terug: Chris Pratt (Peter Quill/Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Dave Bautista (Drax), Vin Diesel (voice of Groot), Bradley Cooper (voice of Rocket), Karen Gillan (Nebula), Pom Klementieff (Mantis) en Sean Gunn (Kraglin and on-set Rocket). Twee castleden die terugkeren na de tweede film zijn Elizabeth Debicki (Ayesha) en Sylvester Stallone (Stakar Ogord). Will Poulter maakt zijn MCU-debuut als Adam Warlock. Naast Poulter zijn er meerdere nieuwe gezichten: Chukwudi Iwuji (Peacemaker) als de High Evolutionary en Maria Bakalova (Borat 2) als Cosmo the Spacedog.

Wanneer kunnen we Guardians of the Galaxy Vol. 3 verwachten? 
Vanaf 2 mei 2023 is Guardians of the Galaxy te zien in de Nederlandse bioscopen. 

Bekijk hier de Guardians of the Galaxy Vol. 3 poster: 

Bron: Marvel

Guardians of the Galaxy
Waar ging de eerste film ook alweer over? De onbezonnen avonturier Peter Quill heeft een geheimzinnige bol gestolen. Maar Ronan, een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol gezet. Om uit handen te blijven van de volhardende Ronan zit er voor Quill niets anders op dan een ongemakkelijke wapenstilstand aan te gaan met een viertal uiteenlopende vreemde vogels; Rocket, een wapendragende wasbeer, Groot, een boommens, de dodelijke en mysterieuze Gamora en de door wraak gedreven Drax the Destroyer. Maar Quill komt erachter wat de ware kracht van de bol is, en dat de bol een bedreiging vormt voor het heelal.

Bron: Walt Disney

Guardians of the Galaxy Vol. 2
Ze zijn weer terug! De Guardians of the Galaxy. Guardians of the Galaxy Vol. 2 zet de avonturen van het team voort terwijl ze reizen door de buitenste regionen van de kosmos. De Guardians moeten vechten om hun familie bij elkaar te houden, terwijl ze de mysteries over Peter Quills vader ontrafelen. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en schieten hen gedurende de reis te hulp.

Nieuwste artikelen

 • Deze films en series verschijnen in februari op Netflix

 • Hoe je in één klap 101 miljoen volgers verliest - Frederick Deloddere

 • Jacht om Middernacht - Benjamin Read & Laura Trinder

 • Gloriedagen - Corina Bomann

 • Reserve - Harry hertog van Sussex

Gerelateerde artikelen

 • Dit zijn de 7 geplande Marvel films na 'Avengers: Endgame'

 • Recensie: Guardians of the Galaxy vol. 2

 • Alyssa Milano reageert op naamgenoot Marvel

 • Guardians of the Galaxy komen terug in Thor: Love and Thunder

 • Nieuwe trailer van Guardians of the Galaxy vol. 2

Zoek in artikelen