• Home
  • Nieuws
  • Nee! Kerstklassieker The Holiday krijgt toch geen vervolg

Nee! Kerstklassieker The Holiday krijgt toch geen vervolg

Was het dan te goed om waar te zijn? Waar een dag eerder iedereen zich aan het verheugen was op een reünie tussen Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law en Jack Black, worden het nieuws een dag later ontkracht. Zeventien jaar na het origineel zou er een vervolg komen op de romantische kerstfilm, aldus het Britse Tabloid The Sun. Dit officiële nieuws blijkt ondertussen niet waar te zijn: zowel hoofdrolspeelster Kate Winslet als regisseur Nancy Meyers geven aan dat het nieuws niet klopt. "Sorry, maar het is niet waar," schrijft Meyers op Instagram. Wij delen natuurlijk nooit nieuws dat niet waar is, maar dit was een officieel bericht. 

Geen vervolg voor The Holiday 
De geruchten voorspelde dat de vier sterren van het origineel weer samen zouden komen voor dit vervolg. Het zou om dezelfde personages gaan, in een later stadium van hun leven en natuurlijk de relaties die in The Holiday tot stand waren gekomen. Volgens de Britse Tabloid The Sun zouden de opnames in 2023 beginnen! Ook Kate Winslet gaf aan dat dit het eerste was wat ze erover hoorde. Nooit heeft iemand die gewerkt heeft aan de eerste film met haar hierover gesproken. Een vervolg op The Holiday zou niemand verbazen. De film kostte toentertijd 81 miljoen euro om te maken, maar bracht vervolgens 230 miljoen in het laatje! Actrice Cameron Diaz is in 2014 dan wel met pensioen gegaan, maar ondertussen speelt ze ook in de Netflix film Back in Action, dus het had gekund! Helaas blijkt het dus fake news te zijn. 

The Holiday
Vervolg of niet, we hebben in ieder geval het eerste deel waar we van kunnen blijven genieten. Waar gaat The Holiday ook alweer over? Iris en Amanda zijn twee totaal verschillende vrouwen met totaal verschillende levens. De een woont in een romantische Engelse cottage, de andere in een chique buurt in Hollywood. Ze hebben maar een ding gemeen: hun eeuwige pech met mannen. Wanhopig op zoek naar een vlucht uit hun leventje, ontmoeten ze elkaar op het internet en besluiten ze, impulsief, van huis te ruilen. Beiden vinden ze wat ze nooit hadden verwacht ooit nog te vinden: een nieuwe liefde. Ze komen er achter dat een verandering van adres daadwerkelijk je leven kan veranderen.

Bron: Universal Pictures

Nieuwste artikelen

  • Deze films en series verschijnen in februari op Netflix

  • Hoe je in één klap 101 miljoen volgers verliest - Frederick Deloddere

  • Jacht om Middernacht - Benjamin Read & Laura Trinder

  • Gloriedagen - Corina Bomann

  • Reserve - Harry hertog van Sussex

Gerelateerde artikelen

  • Deze films en series verschijnen in februari op Videoland

  • Schattige spulletjes van My Life is Sweet

  • De alchemisten 2: De gouden lelie

Zoek in artikelen