• Home
  • Nieuws
  • Nieuwe beelden Shadow and Bone seizoen 2

Nieuwe beelden Shadow and Bone seizoen 2

16 maart is het zover: het tweede seizoen van Shadow and Bone is dan te zien op Netflix! We komen er dan eindelijk achter hoe het verder gaat met Alina en Mal. Daarnaast weten we al dat we, naast onze geliefde personages, ook kennis gaan maken met veel nieuwe gezichten. Kun jij niet wachten tot maart? Netflix heeft alvast een paar nieuwe beelden vrijgegeven, dus lees snel verder!

Shadow and Bone seizoen 2
Alina Starkov is op de vlucht. Sommigen denken dat Alina alles zal redden en anderen vinden haar een verrader. Zelf wil ze de Shadow Fold vernietigen en Ravka redden, maar generaal Kirigan is teruggekeerd. En hij staat er niet alleen voor: Kirigan heeft een nieuw leger van onverwoestbare schaduwmonsters en Grisha-rekruten. Alina, Mal en hun vrienden moeten hun krachten bundelen om hem te verslaan. Ze roepen versterking van twee mythische wezens die Alina's krachten kunnen versterken, maar daarvoor moeten ze eerst een lange reis maken. In Ketterdam smeden de Crows nieuwe allianties en vechten ze tegen oude rivalen. Als ze oog in oog staan met een dodelijke overval komen ze weer in aanraking met de legendarische Sun Sommoner. 

Cast
Gezichten die we terug zullen zien zijn Jessie Mei Li als Alina Starkov, Ben Barnes als Generaal Kirigan, Archie Renaux als Mal Oretsev, Freddy Carter als Kaz Brekker, Amita Suman als Inej Ghafa, Kit Young als Jesper Fahey, Danielle Galligan als Nina Zenik, Calahan Skogman als Matthias Helvar en Daisy Head als Genya Safin. Ook nieuwe personages komen langs in Shadow and Bone seizoen 2. Wylan Hendriks zal gespeelt worden door Jack Wolfe, Nikolai Lantsov wordt gespeelt door Patrick Gibson, Toyla Yul-Bataar wordt gespeelt door Lewis Tan en Tamar Kir-Bataar wordt gespeelt door Anna Leong Brophy. 

Wanneer kunnen we Shadow and Bone seizoen 2 verwachten? 
De release datum is eindelijk bekendgemaakt! En zo lang hoeven we niet meer te wachten: vanaf 16 maart 2023 kunnen we de acht afleveringen van Shadow and Bone seizoen 2 op Netflix bekijken!

Bekijk hier de nieuwe beelden van Shadow and Bone seizoen 2: 

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Shadow and Bone
In Shadow and Bone wordt de Grisha trilogy van Leigh Bardugo gecombineerd met haar duologie Six of Crows. In de Shadow and Bone serie is de wereld in tweeën gesplitst door een enorme barrière van eeuwige duisternis. Hier smullen onnatuurlijke wezens van menselijk vlees. Op een dag ontdekt de jonge soldaat Alina dat ze over een bijzondere kracht beschikt. Deze kracht zou haar land uiteindelijk van de ondergang kunnen redden. Terwijl ze haar krachten onder controle probeert te krijgen, zijn er duistere machten bezig met een complot tegen haar. Misdadigers, dieven, moordenaars en heiligen zijn nu in oorlog en er is meer nodig dan magie om te overleven. Lees HIER onze recensie over het eerste seizoen van Shadow and Bone. 

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • Handboek voor historiehoppers: De middeleeuwen - Jonathan W. Stokes

  • Recensie: De bullshit oorlog

  • Nanda Roep

Zoek in artikelen