• Home
  • Nieuws
  • Achtste, en laatste, seizoen van Outlander aangekondigd

Achtste, en laatste, seizoen van Outlander aangekondigd

Fans van Outlander opgelet! Het achtste seizoen is aangekondigd. Met seizoen 7 voor de deur is het al bekend dat de serie verlengd is voor een achtste seizoen, maar helaas ook dat dit het einde van de serie zal betekenen! Ben jij ook zo benieuwd naar seizoen 7 en wil je meer weten over het achtste en laatste seizoen? Lees dan snel verder!

Outlander seizoen 8
Het achtste seizoen zal bestaan uit 10 afleveringen, waarop ze de zestien afleveringen van seizoen 7 opvolgen. In de seizoen hebben we het leven van Claire Randall gevolgd, een getrouwde verpleegster die in 1945 op mysterieuze wijze ontwaakt in het Schotland van 1743. Ze komt terecht in een onbekende en levensbedreigende wereld. Wanneer ze wordt uitgehuwelijkt aan Jamie Fraser - een moedige en charmante jonge Schotse strijder - ontstaat er een gepassioneerde affaire die haar doet wankelen. Want hoe kiest ze de man van haar leven als ze zich letterlijk in twee compleet verschillende werelden bevinden? De serie is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon. 

Bron: Netflix

Seizoen 7
In seizoen 6 zagen we dat Claire en Jamie het moeilijk hadden om degenen van wie ze houden te beschermen en tegelijkertijd ook een leven op te bouwen in het koloniale Amerika. Tegen de achtergrond van een naderende revolutie hebben de twee samen een huis gebouwd in Fraser's Ridge, dat ze nu moeten beschermen. Seizoen 7, dat deze zomer te zien zal zijn, bouwt verder op dit verhaal. Outlander seizoen zeven zal gebaseerd worden op het boek Een echo in de tijd. In dit deel weet jamie Fraser drie dingen over de Amerikaanse opstand: de Amerikanen zullen winnen – hoewel het daar in 1778 nog niet naar uitziet; tot het winnende kamp behoren betekent nog niet dat hij het er levend af zal brengen; en hij sterft liever dan zijn zoon tegen te komen op het slagveld. Claire weet dat de prijs die de Amerikanen voor de overwinning zullen betalen hoog zal zijn en ze is vastbesloten ervoor te zorgen dat Jamies leven daar niet bij hoort…

Bekijk hier de eerste beelden van Outlander seizoen 7: 

Wie zien we in Outlander?
In Outlander zien we Caitríona Balfe als Claire Fraser, Sam Heughan als Jamie Fraser, Sophie Skelton als Brianna MacKenzie, Richard Rankin als Roger MacKenzie, John Bell als een jonge Ian, David Berry als Lord John Grey, Caitlin O’Ryan als Lizzie Beardsley en Paul Gorman als Josiah Beardsley. 

Wanneer kunnen we Outlander seizoen 7 verwachten? 
Er is nog geen specifieke releasedatum bekend, maar seizoen 7 zal in de zomer te zien zijn!

Spin-off
Outlander zal niet compleet vergeten worden na het achtste seizoen. Streamingdienst Starz heeft namelijk de spin-off Outlander: Blood of My Blood officieel goedgekeurd! 

 

Nieuwste artikelen

  • Deze films en series verschijnen in februari op Netflix

  • Hoe je in één klap 101 miljoen volgers verliest - Frederick Deloddere

  • Jacht om Middernacht - Benjamin Read & Laura Trinder

  • Gloriedagen - Corina Bomann

  • Reserve - Harry hertog van Sussex

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: The Curious Eater

  • 8 sterren van The Vampire Diaries waarvan je was vergeten dat ze in een Disney Channel Original Movie hebben gespeeld

  • Recensie: Steeds leuker

Zoek in artikelen