• Home
  • Nieuws
  • Trailer Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is uit!

Trailer Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is uit!

Dungeons & Dragons fans opgelet! De film is een tijdje uitgesteld, maar eindelijk is het zover! Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is over een paar weken al in de bioscoop te zien. Kun je niet zolang wachten en wil je al een glimp zien van de acteurs en actrices in hun kostuums? Lees dan snel verder en kijk naar de Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves trailer! 

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

Bekijk hier de Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves trailer: 

Wie is in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves te zien? 
Een deel van de cast is inmiddels bekend. Zo weten we dat we Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head en Hugh Grant zullen zien. De trailer geeft hints naar de class van de karakters. Zo lijkt het erop dat Chris Pine een bard speelt, Michelle Rodriguez een barbarian, Justice Smith een sorvere, Sophia Lillies een druid en Regé-Jean Page een paladin. Dit is allemaal natuurlijk gebasseerd op het roleplayingspel. De inspiratie voor de film komt deels van de populaire serie Game of Thrones, maar ook van Monty Python and the Holy Grail. De regie ligt in handen van Jonathan Goldstein en John Francis Daley.

Bron: Paramount

Trailer
Traditionele elementen van Dungeons and Dragons komen terug als we de groep buitenbeentjes zien op hun reis om een lang verloren reliek te vinden. Op het San Diego Comic-Con 2022 panel zei mede-regisseur John Francis Daley dat de film zichzelf onderscheidt van alle anderen in de fantasy producties door hun unieke soort humor. 

Wanneer is Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves te zien? 
Zet het goed in je agenda! De nieuwe verfilming van het roleplayspel is op 3 maart 2023 te zien. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves heeft een vertraging van een aantal jaar opgelopen, maar nu is de releasedatum in zicht. 

Nieuwste artikelen

  • Deze films en series verschijnen in februari op Netflix

  • Hoe je in één klap 101 miljoen volgers verliest - Frederick Deloddere

  • Jacht om Middernacht - Benjamin Read & Laura Trinder

  • Gloriedagen - Corina Bomann

  • Reserve - Harry hertog van Sussex

Gerelateerde artikelen

  • Geworteld in het kwaad - Karen Dionne

  • Snow White & the Huntsman (DVD)

  • Recensie: München 1938

Zoek in artikelen