• Home
 • Nieuws
 • Blake Lively speelt de hoofdrol in It Ends With Us verfilming van Colleen Hoover

Blake Lively speelt de hoofdrol in It Ends With Us verfilming van Colleen Hoover

Colleen Hoover heeft een ware TikTok-hit in handen gehad met haar boek It Ends With Us. Haast iedere lezer heeft in 2022 haar naam gehoord en het is daarom ook niet gek dat deze titel wordt verfilmd. Ondertussen is het al bekend wie in de rol zullen kruipen van Hoovers hoofdpersonages! Niemand minder dan Blake Lively (Serena Van Der Woodsen in Gossip Girl) zal in de voetstappen treden van Lily Bloom en dokter Ryle Kincaid wordt tot leven gebracht door acteur Justin Baldoni, die Rafael speelde in de serie Jane The Virgin.

It Ends With Us
Waar gaat het verhaal eigenlijk over? In het boek van Colleen Hoover wordt Lily verliefd op de knappe neurochirurg Ryle. Hij is assertief, koppig en een tikje arrogant, maar ook gevoelig, briljant en dol op Lily. De opbloeiende nieuwe relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar. Dan komt het erop aan dat ze de kracht in zichzelf vindt om te zorgen dat de toekomst geen herhaling wordt van het verleden. Voor de It Ends With Us verfilming is het nog niet bekend wie in de rol van Atlas zal kruipen.

Bron: Warner Home en Warner Brothers

Verfilming
Hét boek van 2022, zo wordt It Ends With Us vaak omschreven. Het is namelijk het best verkochte gedrukte boek van 2022. Op BookTok en Bookstagram werd je in het afgelopen jaar overspoeld met reviews van de boeken van Colleen Hoover. Niet alleen It Ends With Us, maar ook Verity, 9 November en Herinneringen aan HemDie laatste werd ook gekroond tot winnaar in onze Chicklit.nl Fictie Boek van het Jaar 2022 verkiezing. Dat Colleen Hoover snel haar weg zou vinden naar het grote scherm was dan ook al snel te verwachten. De twee hoofdrolspelers zullen ook achter de schermen een rol spelen bij de productie. Justin Baldoni is ook de regisseur van de film en zowel Baldoni als Blake Lively zijn executive producer. 

Kritiek
Auteur Colleen Hoover ligt al een tijdje onder vuur vanwege beschuldigingen van seksuele intimidatie tegen haar zoon, Levi. Het zou gaan om een twittergebruikster die destijds 16 was toen Levi 21 was. Volgens het slachtoffer was Hoover hiervan op de hoogte, maar heeft ze er niks mee gedaan. Voor TikTok-gebruikers was dit genoeg reden om de auteur te boycotten en hadden veel lezers ineens genoeg van de huiselijk geweld verhalen die Hoover vaak in haar boeken langs laat komen. Na een tijdje heeft Hoover gereageerd en laten weten dat zij nergens van op de hoogte was en inmiddels met zowel de vrouw als haar zoon heeft gesproken. Ze kondigde vervolgens een kleurboek aan dat was gebasseerd op It Ends With Us, maar daar kwam zoveel kritiek op dat het is opgeschort. Hoover gaf vervolgens zelf ook aan dat dit tone-deaf was en bood haar verontschuldigingen aan. 

Nieuwste artikelen

 • Zij die achterbleef – Jean Kwok

 • Professor Prank - Jozua Douglas

 • De scheepsdochter - Anne Jacobs

 • Dodelijke wraak - Robert Bryndza

 • IJsbreker - Kristina Ohlsson

Gerelateerde artikelen

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • Co-acteurs die elkaar haten

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

 • Series met de mooiste mannen

 • 10 redenen waarom Ed Westwick een lekker ding is

Zoek in artikelen