• Home
  • Nieuws
  • Bridgerton hoofdpersonage, Daphne, keert niet terug voor derde seizoen

Bridgerton hoofdpersonage, Daphne, keert niet terug voor derde seizoen

Minder leuk nieuws voor Bridgerton fans: Daphne Bridgerton, gespeeld door Phoebe Dynevor, zal niet te zien zijn in het komende seizoen van Bridgerton. Misschien geen verassing, aangezien haar rol in het tweede seizoen al kleiner was en de spotlight opnieuw op een andere Bridgerton wordt gezet. De actrice geeft wel aan dat ze wellicht terugkeert voor toekomstige seizoenen. 

Daphne Bridgerton
In het eerste seizoen van Bridgerton stond Daphne in het middelpunt. Ze maakt haar debuut op de huwelijksmarkt van Regency London en wil net als haar ouders de ware liefde vinden. Haar vooruitzichten lijken hoopvol. Maar dan begint haar broer potentiële kandidaten uit te sluiten en schrijft de mysterieuze Lady Whitledown in een high society roddelblad negatief over Daphne. Haar zoektocht naar de liefde wordt er niet makkelijker op als ze de rebelse, eeuwige vrijgezel Duke of Hastings leert kennen. Allebei houden ze vol dat ze elkaar niet leuk vinden, maar hun aantrekkingskracht is ongekend. Ze raken verwikkeld in een innerlijk gevecht waarbij ze moeten kiezen tussen wat ze echt willen en wat juist is om te doen, terwijl ze proberen te voldoen aan de verwachtingen van het aristocratische high society van Regency London. De Duke zagen we in het tweede seizoen al niet meer terug, als hij en Daphne hun fakkel overgeven aan Daphne's oudste broer Anthony. De actrice, Phoebe Dynevor, verheugd zich erop om het seizoen als 'gewone' fan te kunnen bekijken. Ze geeft ook aan dat ze wellicht terugkeert voor toekomstige seizoenen. 

Bron: Netflix

Bridgerton seizoen 3
Daphne zal in het derde seizoen dus niet meer te zien zijn, nadat ze in het tweede seizoen ook geen hoofdrol meer had. In het derde seizoen geven Anthony en Kate de fakkel door aan Colin Bridgerton en Penelope Featherington. Netflix heeft een beschrijving gegeven voor dit derde seizoen waarin te lezen is dat Penelope haar jarenlange crush op Colin heeft opgegeven. Toch vindt ze dat het tijd is om te trouwen. Een echtgenoot zou haar ook de stabiliteit kunnen geven die ze nodig heeft om haar dubbele leven als Lady Whistledown voort te kunnen zetten, weg van haar moeder en zussen. Ze komt helaas van een koude kermis thuis: door een tekort aan zelfvertrouwen vindt ze geen echtgenoot. Ondertussen is Colin terug van zijn reizen, maar hij zit ermee als Penelope, die hem altijd heeft geaccepteerd zoals hij is, ineens anders tegen hem doet. Hij wil haar terug als vriendin en biedt haar zijn hulp aan bij het vinden van een echtgenoot. Al snel vraagt Colin zich af of zijn gevoelens voor Penelope alleen vriendschappelijk zijn. Anthony en Kate keren ook terug in het derde seizoen. 

Bron: Netflix

Wie zullen we te zien krijgen in Bridgerton seizoen 3? 
Naast de bekende cast (zonder Phoebe Dynevor) voegen Daniel Francis (Stay Close), Sam Phillips (The Crown) en James Phoon (Wreck) zich toe aan de ton. 

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • Dit is wat we weten over Outlander seizoen 8

  • De Magdalenacodex - Jeroen Windmeijer

  • Ship Wrecked - Olivia Dade

Zoek in artikelen