• Home
  • Nieuws
  • Er komt een Harry Potter serie aan gebaseerd op de game Hogwarts Legacy!

Er komt een Harry Potter serie aan gebaseerd op de game Hogwarts Legacy!

Veel fans van Harry Potter hebben zich al helemaal in het nieuwe spel, Hogwarts Legacy, gestort. De game is meteen een groot succes en Warner Bros. speelt hier gelijk op in en kondigd aan dat er een HBO Max serie zal worden gemaakt, gebasseerd op dit spel. De serie speelt zich waarschijnlijk in dezelfde tijd af als de game, wat zou betekenen dat het honderden jaren voor de Fantasic Beasts-films afspeelt, de prequel films op de oorspronkelijke filmreeks. 

Warner Bros. 
Dat Warner Bros. meer Harry Potter content wil maken was al bekend. De nieuwe CEO, David Zaslav, was volgens the Wall Street Journal aan het lobbyen voor een gesprek met Rowling. Zaslav is niet de eerste CEO van Warner Bros. die zijn hart heeft gezet op meer Harry Potter content. Ann Sarnoff, een vorige CEO, had eerder al aangegeven dat ze heel graag meer content over de wereld van Harry Potter zouden willen maken. Zij zei toendertijd: "Wat we ook doen moet trouw zijn aan het origineel, en aan de sfeer van de Tovenaarswereld, en aan wie Harry is." J.K. Rowling, de bedenker van Harry Potter heeft aangegeven geen nieuwe boeken meer te schrijven over de tovenaar. HBO Max dacht er eerder al aan om een live-action tv serie te maken over de magische wereld. 

Bron: Warner Bros. 

Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy is de snelst verkopende game die Warner Bros. ooit heeft uitgebracht. Het spel is sinds 10 februari al 12 miljoen keer verkocht en heeft al 850 miljoen dollar opgebracht. In dit spel kun je Zweinstein en de omliggende gebieden verkennen als een student op de toverschool. Het spel speelt zich af rond het einde van de 19e eeuw, dus bekende personages zul je niet terugzien in het spel, of de tv serie. Je kunt het spel spelen op de PC, Playstation 5, Xbox X en S. Op 4 april komt de game ook uit voor de Xbox One en Playstation 4 en op 25 juli verschijnt het spel ook voor de Nintendo Switch. 

Bekijk hier de trailer voor de game Hogwarts Legacy: 

Harry Potter
Iedereen kent de naam wel, maar nog even een opfrisser: Harry is een tovenaar, maar dat weet hij zelf niet. Hij woont bij de Duffelingen, zijn oom, tante en neef Dirk, omdat zijn ouders omgekomen zijn. De Duffelingen behandelen hem als vuil en Harry weet niet beter dan dat zijn leven nooit beter wordt. Dan komt hij er achter dat hij een tovenaar is, wat zijn leven compleet verandert. Harry mag naar Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus, waar hij vrienden maakt en alles leert wat met magie en de magische wereld te maken heeft. Ook komt hij erachter dat zijn ouders niet zomaar gestorven zijn, maar zijn vermoord door een van de slechtste tovenaars ooit: Voldemort. Harry is de enige persoon die de aanval van Voldemort heeft overleeft, wat de duistere tovenaar verzwakt heeft. Hij is vastbesloten om Harry te vermoorden, maar Harry heeft zijn vrienden en het schoolhoofd, professor Perkamentus, achter zich.

Nieuwste artikelen

  • Broeinest - van Sambeek

  • Hine - Lotte Kok

  • Recensie: Soof 3

  • Dode hoek - M.W. Craven

  • Goede hoop - Sarah Lark

Gerelateerde artikelen

  • Geweldige Voldemort trailer gemaakt door fans

  • Sara 2

  • Banksy ontmaskerd - Manon Berns

Zoek in artikelen