• Home
  • Nieuws
  • Trailer laatste seizoen Riverdale: Veronica en Jughead zoenen en Archie en Cheryl gaan trouwen!

Trailer laatste seizoen Riverdale: Veronica en Jughead zoenen en Archie en Cheryl gaan trouwen!

Riverdale komt dit jaar met een einde van de hitserie! In dit slotseizoen zien we de vriendengroep opnieuw op de middelbare school, in het jaar 1955. In het vorige seizoen hebben ze een tijdreis gemaakt en Jughead is de enige die zich nog iets kan herinneren van hun eerdere leven. Ben jij benieuwd naar dit laatste seizoen? Lees dan snel verder en bekijk de trailer van Riverdale seizoen 7!

Seizoen 7
De trailer laat zien dat de tijd niet het enige is dat niet klopt in dit nieuwe seizoen. Er is ook een switch gemaakt tussen de koppels! Dat alles zich afspeelt in 1955 wisten we al, maar dat er zoveel bij komt kijken is een verrassing. Jughead wil graag dat ze terugkeren naar het goede jaar, maar Archie zou niet weten waarom. In 1955 is iedereen namelijk samen met iedereen! 

Koppels
We zien dat Betty verliefd is op Kevin, Archie en Cheryl kondigen aan dat ze gaan trouwen en Veronica en Jughead kussen! Het zou een goede manier moeten zijn om 'back to basics' te gaan, luchtige scènes op de middelbare school. 

Bekijk hier de trailer van Riverdale seizoen 7: 

Wanneer is het laatste seizoen van Riverdale te zien? 
Het slotseizoen is in Nederland vanaf 30 maart te streamen op Netflix. Zet dit maar snel in je agenda! Het belooft een interessant seizoen te worden. 

Cast
We hoorden eerder al van een aantal castmembers dat ze het bij seizoen 7 wilde laten. Cole Sprouse (Jughead) zei eerder al dat de cast klaar is voor een einde van de hitserie, maar wel voor eeuwig dankbaar zal zijn voor zijn tijd in de serie. Ook KJ Apa (Archie in de serie) zegt dat hij en zijn collega's er klaar voor zijn om nieuwe projecten op te pakken en in films te spelen. 

Riverdale
In Riverdale volgen we onder anderen Jughead (Cole Sprouse), Archie (KJ Apa), Betty (Lili Reinhart), Veronica (Camila Mendes) en Cheryl (Madelaine Petsch). In het eerste seizoen zien we hoe de groep de moord op een klasgenoot proberen op te lossen, Jason Blossom (de broer van Cheryl). Jughead is ook de verteller van de serie. Na het eerste seizoen gaat de serie een andere richting op en komt er ook steeds meer fantasy bij kijken, denk aan een invasie met buitenaardse wezens. De serie wordt gemaakt door Roberto Aguirre-Sacasa. 

Nieuwste artikelen

  • Netflix maakt Frankenstein film met Guillermo Del Toro en sterrencast

  • Deze films en series worden in april van Netflix verwijderd

  • Winnen: 5x Vloek van vuur en schaduw van Emmy van Ruijven

  • Wondervrouwen - Stephanie Schuster

  • 10 redenen waarom Michael B. Jordan een lekker ding is

Gerelateerde artikelen

  • Dreamworks komt met de kerstspecial 'How To Train Your Dragon: Homecoming'

  • Dit is 'The Gentlemen' trailer met Matthew McConaughey

  • Deze filmkostuums zorgden voor veel ophef

Zoek in artikelen