• Home
  • Nieuws
  • Dit zijn de eerste beelden van 'To All The Boys' spin-off 'XO, Kitty'!

Dit zijn de eerste beelden van 'To All The Boys' spin-off 'XO, Kitty'!

Ken je Kitty nog van de To All the Boys-films? Ze is het jongere zusje van Lara Jean en was verantwoordelijk voor het versturen van de liefdesbrieven die alles in gang hebben gezet. Kitty Song Covey krijgt haar eigen serie en daar kunnen we nu de eerste beelden van zien! Lees snel verder en kom erachter wat allemaal bekend is over deze serie en bekijk de eerste beelden van XO, Kitty!

XO, Kitty
In XO, Kitty vertrekt de 16-jarige Kitty Song Covey (gespeelt door Anna Cathcart) naar Seoul, Zuid-Korea. Dit doet ze omdat ze naar dezelfde school wil gaan als waar haar overleden moeder op heeft gezeten. Dit is niet de enige reden, haar lange-afstandsvriendje Dae gaat toevallig naar dezelfde school! Kitty lijkt overtuigd dat ze goed is in de liefde, ze heeft het inmiddels al zo vaak goed gehad met het koppelen van anderen! Toch komt ze erachter dat alles een stuk moeilijker wordt als het je eigen hart is dat op het spel staat. 

Bekijk hier de eerste beelden van XO, Kitty

Je hoeft de films niet gezien te hebben om de serie te kunnen volgen, maar aangezien ze zo leuk zijn raden we je dat wel aan! 

Cast
Anna Cathcart keert voor deze serie natuurlijk terug in haar rol als Kitty. Choi Min-yeong speelt Dae, Sang Heon Lee speelt Min Ho, Anthony Keyvan speelt Q, Peter Thurnwald speelt Alex Park, Regan Aliyah speelt Julianna, Michael K. Lee speelt Professor Lee, Yunjin Kim speelt Jina Han, Jocelyn Shelfo speelt Madison en Gia Kim speelt Yuri. 

Bron: Netflix

Vanaf wanneer kunnen we XO, Kitty bekijken? 
Het eerste seizoen van XO, Kitty bestaat uit 10 afleveringen van ieder ongeveer 30 minuten en is vanaf 18 mei te zien op Netflix. 

To All The Boys
De trilogie To All The Boys bestaat uit To All the Boys I've Loved BeforeTo All the Boys: P.S. I Still Love You en To All the Boys: Always and ForeverLees HIER onze recensie van To All the Boys I've Loved Before. In het eerste deel schrijft Lara Jean Covey brieven aan al haar voormalige geliefden. De brieven zijn alleen bedoeld voor haar en nooit bedoeld om gelezen te worden door iemand anders. Tot op een dag dat al haar liefdesbrieven verstuurd worden naar haar oude geliefden. Haar leven verandert al snel in een chaos als ze gedwongen is om te gaan met de sociale tegenslag en buiten dat ook de confrontatie moet aangaan met elk van hen.

Bekijk hier alle foto's van XO, Kitty: 

Bron: Netflix 

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Bron: Netflix

Nieuwste artikelen

  • Fictie top 6: juni 2023

  • De 6 mooiste boekenwinkels van Nederland

  • Wauw: deze kinderen uit films zijn goed opgedroogd! 

  • 13 dingen die alle book lovers graag zouden willen horen

  • 11 keer beroemde ouders met beroemde kinderen

Gerelateerde artikelen

  • Do It Yourself: Boekenplanken van steigerbuis

  • Aan het einde van de wereld - Kristin Hannah

  • Recensie: Coming 2 America

Zoek in artikelen