• Home
  • Nieuws
  • Dit is Brandy als Cinderella in Disney's Descendants: The Rise of Red

Dit is Brandy als Cinderella in Disney's Descendants: The Rise of Red

Na meer dan twee decennia stapt Brandy opnieuw in het glazen muiltje van Assepoester in de Disney+ film Descendants: The Rise of Red. Dit is de nieuwste film in de Descendants-reeks. Het was eerder al bekend dat Brandy opnieuw zou schitteren als Cinderella, net zoals ze dat deed in 1997. In de nieuwste teaser zie je Brandy als Cinderella naast haar Prince Charming, gespeelt door Paolo Montalban. Lees snel verder en bekijk deze eerste beelden!

Descendants: The Rise of Red
De titel van de film was eerst The Pocketwatch, maar is ondertussen verandert naar Descendants: The Rise of Red. De film zou het verhaal van Red (Kyle Cantrall) volgen, de rebelse dochter van de Hartenkoningin, en Chloe (Malia Baker), de perfectionistische dochter van Assepoester. Wanneer de Hartenkoningin aanzet tot een staatsgreep tegen Auradon, moeten de tegenpolen Red en Chloe hun krachten bundelen en terug in de tijd reizen om de traumatische gebeurtenis ongedaan te maken die de moeder van Red op haar gemene pad zette. China Anne McClain zal opnieuw te zien zijn als Uma en Dara Renee als Ursula's zus, Ulyana. Rita Ora speelt the Queen of Hearts, Ruby Rose Turner Bridget speelt de jongere versie van the Queen of Hearts, Morgan Dudley speelt een jongere Cinderella, Joshua Colley is te zien als Hook en Melanie Paxson speelt de Fairy Godmother. 

Teaser
In de teaser introduceren Brandy en Montalban zichzelf als hun personages. Bekijk hier de eerste beelden van Descendants: The Rise of Red:

Wanneer is Descendants: The Rise of Red te zien? 
We hebben dus wel al een plot, cast en eerste beelden, maar de release datum is nog niet bekend. Natuurlijk houden wij jullie op de hoogte!

Descendants
De eerste film draait rond de avonturen van de vier kinderen van vier slechteriken uit het Disney-universum. De kinderen krijgen dankzij prins Ben een tweede kans in Auradon. De slechteriken vertellen hun kinderen dat dit het moment is om de macht te grijpen en de magie weer mogelijk te maken op het dwaaleiland waar ze gevangen zitten. Vervolgens proberen ze die opdracht uit te voeren, maar hoe meer ze in Auradon zijn, hoe meer ze twijfelen of wat ze doen echt is wat ze willen. Lees HIER onze recensie van Descendants. 

Nieuwste artikelen

  • Fictie top 6: juni 2023

  • De 6 mooiste boekenwinkels van Nederland

  • Wauw: deze kinderen uit films zijn goed opgedroogd! 

  • 13 dingen die alle book lovers graag zouden willen horen

  • 11 keer beroemde ouders met beroemde kinderen

Gerelateerde artikelen

  • 10 mooie boektrailers van 2018

  • Filmtip: Beautiful Creatures

  • De Waterdanser - Ta-Nehisi Coates

Zoek in artikelen