• Home
  • Nieuws
  • Dit is de vader van Rory Gilmore's baby!

Dit is de vader van Rory Gilmore's baby!

Ben jij ook zo'n fan van de Gilmore Girls en heb jij de serie en de revival al meerdere keren gezien? Dan heb jij waarschijnlijk een brandende vraag: wie is de vader van Rory's baby? Logan, Jess, Paul of toch de one-night stand Wookie? Zes jaar na A Year in the Life komt  kostuumontwerper van de serie Valerie Campbell met het verlossende antwoord en een uitleg. Volgens haar is het namelijk allemaal een kwestie van rekenen. 

Het was de cliffhanger van A Year in the LifeEen miniserie van 4 lange afleveringen waarin we terugkeren naar Stars Hollow en zien hoe het iedereen is vergaan na het einde van de serie. In de laatste scene vertelt Rory (gespeelt door Alexis Bledel) aan haar moeder (Lauren Graham) dat ze in verwachting is. Het is onduidelijk wie de vader is, aangezien Rory geen vaste relatie heeft. Ze heeft een soort affaire met Logan, in de lente-aflevering heeft ze een nacht gehad met een man verkleed als een Wookie, ze had in de eerste afleveringen ook een relatie met Paul, die iedereen steeds vergat en dan halen sommige fans ook nog Jess op de lijst, waar Rory eigenlijk geen langdurig contact mee had in de revival. 

In de TikTok video legt Campbell dus uit dat het een kwestie is van rekenen. Paul kan dan al van de lijst worden geschrapt, zij waren niet echt aan het daten (dus ook niet meer dan dat). De Wookie kan het ook niet zijn. Die nacht viel in de lente, wat Rory in de herfst een baby bump gegeven zou moeten hebben. Volgens Campbell is Logan de enige logische keuze. Het was volgens haar zelfs de bedoeling dat dit heel duidelijk zou zijn, maar fans waren er niet over uit. Jess op de lijst van vaders? Dat is volgens de kostuumontwerper absurt, die twee waren niet eens samen in A Year in the Life. 

Bron: Warner Home Video

Bekijk hier de TikTok video van Valerie Campbell: 

@valeriescateyescream #stitch with @unlearn16 whose the father or rorys baby? I think I can answer that one #gilmoregirls #valeriescateyescream #behindthescenes #gilmoregirlstiktok ♬ original sound - valeriescateyescream

Volgens Campbell kan het alleen maar Logan zijn en is dit ook logisch aangezien de vriendjes van Rory overeen komen met de vriendjes van haar moeder. De Christopher in Rory's leven zou Logan moeten zijn. 

Waarom Campbell nu met dit nieuws naar buiten komt? Ook daar heeft de kostuumontwerper een video over gemaakt. Volgens haar is dit geen geheim en heeft ze dit al vaker naar buiten gebracht, maar nu valt de video ineens bij het juiste publiek! 

@valeriescateyescream Replying to @officialglqz Why is this news? it was so obvious! I've been dispelling these rumors for years and answering questions for a long time ever since we finished working on AYITL ever since I went to thefanfestsociety gilmoregirlsfanfest #gilmoregirls #valeriescateyescream #behindthescenes #gilmoregirlstiktok ♬ original sound - valeriescateyescream

Lees ook: De meest interessante driehoeksverhoudingen in series

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: The Cobbler

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Het huis met de spiegels

  • Sexy 'After we Fell' trailer gereleased

Zoek in artikelen