• Home
  • Nieuws
  • Dit is de cast voor de live-action Lilo & Stitch

Dit is de cast voor de live-action Lilo & Stitch

Ohana Means Family... ben jij ook zo'n fan van Lilo & Stitch en houd je het nieuws over de remake al een tijdje in de gaten? Er worden steeds meer castleden beken gemaakt! Zo weten we bijvoorbeeld al wie Lilo en Nani gaan spelen! Ben jij benieuwd wie we in de film te zien krijgen en wat er nog meer bekend is over de live-action Lilo & Stitch? Lees dan snel verder!

Cast Lilo & Stitch
Lilo is gecast! Disney-nieuwkomer Maia Kealoha zal in de voetstappen treden van dit geliefde personage. Ze heeft nog niet eerder geacteerd, maar ze heeft wel deelgenomen aan meerdere Little Miss Kona Coffee-verkiezingen. Dat kun je hieronder zien! 

Wie zijn stem zal lenen voor Stitch is nog niet bekend, maar Nani, Lilo's oudere zus, zal gespeelt worden door Sydney Elizebeth Agudong. Zach Galifianakis zal te zien zijn als Pleakley. Er zijn geruchten dat Chris Sanders opnieuw de stem van Stitch in gaat spreken, maar dat is niet bevestigd. Billy Magnussen is ook toegevoegd aan de cast, maar het is nog niet bekend welke rol hij op zich gaat nemen. De film wordt geregiseerd door Dean Fleischer Camp. 

Courtney B. Vance zal te zien zijn als Cobra Bubbles, een van de antagonisten - aanvankelijk - van de film, een sleutelrol in het verhaal. Hij is de CIA-agent/ maatschappelijk werker. 

Het vriendje van Nani heeft ook een nieuw gezicht! Eerst werd gezegd dat nieuwkomer Kahiau Machado te zien zou zijn als David Kawena, maar op Spotify zou de acteur racistische opmerkingen plaatsen. Hij is daarom vervangen door Kaipo Dudoit, die nu de rol van David op zich zal nemen. 

Waar gaat Lilo & Stitch over?
Lilo & Stitch gaat over het meisje Lilo. Wanneer ze samen met haar zus een hond gaat adopteren ziet ze een ‘hond’ in het asiel waar ze meteen verliefd op wordt. Ze besluiten hem te adopteren en hem Stitch te noemen. Echter blijkt Stitch geen hond te zijn, maar een intergalactisch ruimtewezen dat gevangen werd gehouden op een ruimteschip. Toen het schip op aarde neerstortte wist Stitch te ontsnappen. Stitch is hardhandig en weet niet hoe het is om om anderen te geven. Maar langzaamaan leert Lilo hem wat de betekenis van familie is. Waarschijnlijk zal de live-action remake van Lilo & Stitch hetzelfde verhaal volgen als de tekenfilm.

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • Alle aankomende Disney live-action remakes

  • Er komt een live-action film van Lilo en Stitch

  • De live-action film 'Lilo & Stitch' komt waarschijnlijk naar Disney+

Zoek in artikelen