De trailer van Dune 2 is uit!

Zit jij ook met smart te wachten op het vervolg van Dune? De eerste trailer van Dune 2 is eindelijk te zien en de beelden liegen er niet om! We zullen nog een halfjaar moeten wachten op de film, maar het lijkt erop dat het wachten dan ook wordt beloond. Lees snel verder en bekijk de veelbelovende beelden van Dune Part Two hieronder!

Dune
Het verhaal van Dune gaat over Paul Atreides. Hij is voorbestemd voor grootse dingen. Zijn familie krijgt de taak om de planeet Arrakis te beschermen. Op deze planeet is de enige bron van 'spice' te vinden. Een waardevolle substantie in het universum. De controle over Arrakis is een gewilde en gevaarlijke positie. Er wordt namelijk door verschillende kwaadaardige heerschappijen gestreden om deze grondstoffen, waardoor Arrakis de gevaarlijkste planeet in het universum is. Alleen degenen die hun angst weten te overwinnen zullen overleven. Lees HIER onze recensie van Dune. 

Dune Part Two
Meer dan anderhalf jaar na de eerste film kunnen we genieten van de eerste beelden van Dune Part Two. Op het einde van de eerste film vlucht Paul met zijn moeder de woestijn in van Arrakis nadat ze werden aangevallen door de Harkonnen. Samen met de Fremen, die onder leiding staan van Stilgar, overleven ze in de woestijn. Paul krijgt hulp van Chani en bereidt zich voor om wraak te nemen op de Harkonnen. 

Bekijk hier de Dune Part Two trailer: 

Cast
Timothée Chalamet keert terug als Duke Paul Atreides, Zendaya speelt weer Chani, Rebecca Ferguson is Lady Jessica, Josh Brolin speelt Gurney Halleck, Dave Bautista is Count Glossu Rabban, Stephen McKinley Henderson speelt Thufir Hawat, Stellan Skarsgård is Baron Vladimir Harkonnen, Charlotte Rampling speelt Reverend Mother Gaius Helen Mohiam en Javier Bardem is Stilgar. Nieuwe gezichten zijn Florence Pugh als Princess Irulan Corrino, Christopher Walken speelt Emperor Shaddam IV Corrino, Leá Seydoux is Lady Margot Fenring en Austin Butler als Feyd-Rautha Harkonnen. 

Wanneer kunnen we Dune Part Two verwachten? 
De release datum van Dune Part Two is 2 november! Dan kun je de film zien in de bioscoop. 

Nieuwste artikelen

  • Zij die achterbleef – Jean Kwok

  • Professor Prank - Jozua Douglas

  • De scheepsdochter - Anne Jacobs

  • Dodelijke wraak - Robert Bryndza

  • IJsbreker - Kristina Ohlsson

Gerelateerde artikelen

  • Deze boeken worden nu verfilmd

  • CODA grote winnaar met Oscar voor beste film

  • Alle aankomende fantasy en scifi boekverfilmingen

  • Echt goede boekverfilmingen

  • Dit zijn de Oscarnominaties voor 2022

Zoek in artikelen