• Home
  • Nieuws
  • Cast van Queen Charlotte: A Bridgerton Story hoopt op een mogelijk tweede seizoen

Cast van Queen Charlotte: A Bridgerton Story hoopt op een mogelijk tweede seizoen

Queen Charlotte: A Bridgerton Story is nog geen week op Netflix te zien of er gaan al geruchten rond over een mogelijk nieuw seizoen. De serie is gestempeld tot een zes aflevering durende limited series, maar uit ervaring hoeft het daar niet persé bij te blijven. De serie sluit wel af met een mooi einde, maar er zitten nog steeds vele jaren tussen het einde van Queen Charlotte: A Bridgerton Story en het begin van het eerste seizoen van Bridgerton

Waar gaat Queen Charlotte: A Bridgerton Story over? 
In Queen Charlotte: A Bridgerton Story volgen we de jonge koningin Charlotte als ze in het huwelijksbootje stapt met koning George. Dit liefdesverhaal tussen de twee jonge leiders zorgt voor een maatschappelijke verschuiving. Lees HIER onze recensie van Queen Charlotte: A Bridgerton Story. 

Bekijk hier de trailer van Queen Charlotte: A Bridgerton Story

Shonda Rimes
Creator Shonda Rimes heeft wel al iets vrijgegeven. "Er zijn vragen geweest, maar ik voer er nog geen gesprekken over", zegt Rimes tegen Entertainment Weekly, "Ik zou voor altijd bij Charlotte en George kunnen wonen, maar we vertelden een heel specifiek verhaal met een gesloten einde waarvan ik denk dat het een compleet verhaal is van deze gecompliceerde, onvolmaakte liefde. Maar ik sluit niets uit, want ik weet maar nooit." Ze staat er dus wel voor open om de serie verder te ontdekken. Zowel Freddie Dennis en Sam Clemmetts, die Reynolds en Brimsley spelen, zouden terug willen keren. Hun liefdesverhaal biedt daar ook nog voldoende ruimte voor. Ook India Ria Amarteifio, die de jonge koningin speelt, zou graag terugkeren naar deze wereld. 

Bron: Netflix

Wie is te zien in Queen Charlotte: A Bridgerton Story? 
In deze prequel schittert Golda Rosheuvel opnieuw als Queen Charlotte. De jonge versie van onze koningin wordt vertolkt door India Ria Amarteifio. Naast Golda Rosheuvel zullen we in The Ton ook Adjoa Andoh (Lady Danbury) en Ruth Gemmell (Lady Bridgerton) terugzien. De jonge versie van Lady Danbury wordt vertolkt door actrice Arsema Thomas, die in de prequel debuteert. De jonge koning George wordt gespeelt door Corey Mylchreest. Verder mogen we genieten van Sam Clemmet (Harry Potter and the Cursed Child) als een jonge Brimsley, Tunji Kasim (Nancy Drew) als Adolphus, Richard Cunningham (The Witcher) als Lord Bute, Cyril Nri (Cucumber) als Lord Danbury, Rob Maloney (Casualty) als de koninklijke dokter en Hugh Sachs is terug te zien in zijn rol als de oudere Brimsley in deze serie over Queen Charlotte. 

Nieuwste artikelen

  • Harteloos - Elsie Silver

  • Dochter van twee werelden – Sarah Lark

  • Hildes beloning - Marie Lamballe

  • You’d be home now - Kathleen Glasgow

  • Verboden te lezen - Paul van Loon

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: From blog to brand

  • De laatste vrouw - Chantal van Mierlo

  • Op staande voet - Vi Keeland

Zoek in artikelen