Beetlejuice 2 komt in 2024 uit!

Het is officieel: Beetlejuice 2 staat in de steigers! Meer dan drie decennia later kunnen we het vervolg op Beetlejuice eindelijk verwachten. Warner Bros. heeft bekendgemaakt op welke datum de film gereleased wordt en er is ook een deel van de cast bekend gemaakt. Wij hebben alles wat bekend is over Beetlejuice 2 voor jullie op een rijtje gezet. Wel zo makkelijk, toch? 

Of je zijn naam nu wel of niet drie keer hardop zegt, Beetlejuice komt volgend jaar terug! De film van Tim Burton uit 1988 wordt gezien als een van de meest iconische horror comedie aller tijden. Vanaf 1988 werd er al gesproken over een vervolg en over de jaren heen werd er gespeculeerd over acteurs en actrices die we in het vervolg langs zouden zien komen (zoals Johny Depp, maar of dat nog steeds het plan is, is nog niet bevestigd). 

Bron: Warner Bros. 

Wie zullen we zien in Beetlejuice 2? 
Er is nog niet veel bekend over waar dit vervolg over zal gaan, maar regisseur Tim Burton keert terug met Michael Keaton nogmaals in de hoofdrol als Beetlejuice en Winona Ryder als Lydia Deetz. De dochter van het personage van Ryder wordt gespeelt door niemand minder als Jenna Ortega, die we ondertussen natuurlijk kennen als Wednesday van de gelijknamige Netflix-serie! Justin Theroux zal ook in de film te zien zijn, maar het is nog niet bekend in welke rol. De opnames beginnen op 10 mei in Londen. 

Wanneer kunnen we Beetlejuice 2 verwachten? 
Warner Bros. heeft bekendgemaakt dat Beetlejuice 2 vanaf 6 september 2024 in de bioscoop te zien is! Hij zal allereerst alleen te zien zijn in de bioscoop, maar vervolgens waarschijnlijk verschijnen op streamingdienst Max. 

Beetlejuice
In de originele film komen Barbara (Geena Davis) en Adam Maitland (Alec Baldwin) om bij een auto-ongeluk. De twee blijven als geest opgesloten in hun voormalig huis, totdat hun rust bruut wordt verstoord. Hun huis wordt verkocht aan de familie Deetz. Ze schakelen de hulp in van bio-exorcist Betelgeuse (Michael Keaton). Zijn opdracht is de mensen te verjagen. Wanneer de Maitlands er echter achter komen dat hij over lijken gaat om dit te bereiken, besluiten ze hem terug te sturen naar de Netherworld. Dit ziet Betelgeuse echter niet zo zitten.

Bron: Warner Bros. 

Nieuwste artikelen

  • Bob Popcorn kan niet stoppen met ontploffen - Maranke Rinck

  • Hoe verjaag je een monster? - Jana Bauer

  • Toestanden - Tsitsi Dangarembga

  • Split Second - Caja Cazemier

  • Vermoorde onschuld - Angela Marsons

Gerelateerde artikelen

  • Bakvissen met ballen

  • Recensie: Doodsmak

  • Welke streamingdienst past bij jou?

Zoek in artikelen