Meg 2: The Trench trailer is uit!

Het vervolg van haaienthriller The Meg komt deze zomer uit! De sequel van de horrorfilm uit 2018 heet Meg 2: The Trench en heeft eindelijk zijn eerste trailer. Deze trailer geeft eerst een korte terugblik, maar laat vervolgens vooral heel veel spannende beelden zien! Dat belooft wat. Bekijk snel de Meg 2: The Trench trailer en poster! 

Meg 2: The Trench 
De originele The Meg-film is gebaseerd op Steve Alten's roman Meg: A Novel of Deep Terror uit 1997. Twee jaar later publiceerde Alten de vervolgroman, The Trench, die de basis zal vormen voor de nieuwe film. Leiders van een onverschrokken onderzoeksteam gaan de diepten van de oceaan verkennen. Het loopt volledig uit de hand wanneer hun expeditie in gevaar wordt gebracht door een meedogenloos mijnbouwbedrijf, waarbij zelfs hun levens op het spel komen te staan.

Bekijk hier de trailer van Meg 2: The Trench: 

Wie is te zien in Meg 2: The Trench?
Jason Statham en Wu Jing zijn de sterren van de cast die verder nog bestaat uit Sophia Cai, Page Kennedy, Sergio Peris-Mencheta, SkylerSamuels en Cliff Curtis. De film wordt geregisseerd door Ben Wheatley en het scenario is van Jon Hoeber, Erich Hoeber en Dean Georgaris. De film wordt geproduceerd door Lorenzo di Bonaventura en Belle Avery. Uitvoerend producenten zijn Jason Statham, Cate Adams, Ruigang Li, Catherine Xujun Ying, Wu Jing, E. Bennett Walsh, Erik Howsam, Gerald R. Molen en Randy Greenberg.

 

Vanaf wanneer kunnen we Meg 2: The Trench zien? 
Vanaf 3 augustus draait Meg 2: The Trench in de bioscoop!

Bron: Warner Bros. 

The Meg 
Nadat hun boot wordt aangevallen door de Megalodon - een prehistorische haai - komt de bemanning van een duikboot vast te zitten op de bodem van de diepste trog van de Grote Oceaan. De reddingsduiker Jonas Taylor (Jason Statham) wordt gerekruteert door een briljante oceanograaf (Winston Chao) om samen met zijn dochter Suyin (Li Bingbing) iedereen die vastzit te redden. Lees HIER onze recensie van The Meg

 

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • Films met gigantische zeemonsters

  • Recensie: The Meg

Zoek in artikelen