• Home
  • Nieuws
  • My Big Fat Greek Wedding 3 trailer is uit!

My Big Fat Greek Wedding 3 trailer is uit!

My Big Fat Greek Wedding 3 komt over een paar maanden uit! De romantische comedy keert terug naar het grote scherm met een gloednieuw avontuut. Tijdens deze derde film kun je samen met de Portokalos-familie op reis naar Griekenland voor een familiereünie en een hilarische trip vol liefde! Lees snel verder en bekijk de My Big Fat Greek Wedding 3 trailer hieronder! 

My Big Fat Greek Wedding 3
In de tweede My Big Fat Greek Wedding-film hertrouwde Gus en Maria, hun originele ceritficaat was nooit ondertekend. Ian en Toula hernieuwen hun geloften en hun dochter Paris gaat naar het gala en vervolgs de universiteit. My Big Fat Greek Wedding 3 begint na de dood van Gus en de poging van zijn familie om zijn laatste wens na te leven: dat iedereen terugkeert naar het dorp waar hij opgroeide en de neven en vrienden ontmoet die hij achterliet.

Bekijk hier de My Big Fat Greek Wedding 3 trailer: 

Wie krijgen we te zien in My Big Fat Greek Wedding 3? 
Nia Vardalos keert terug als Toula en Joey Fatone heeft op Instagram bevestigd dat hij ook een rol heeft in het project. Michael Constantine, die Gus speelde, is in 2021 overleden. De overige leden van de vaste cast zijn bevestigd: John Corbett (Ian), Louis Mandylor (Nick), Elena Kampouris (Paris), Maria Vacratsis (tante Freida), Andrea Martin (tante Voula), and Gia Carides (Nikki). Nieuwe gezichten zijn Elias Kacavas en Melina Kotselou. Tom Hanks en Rita Wilson zullen weer producers zijn. 

Bron: Universal Pictures

Vanaf wanneer kunnen we My Big Fat Greek Wedding 3 bekijken? 
De film draait vanaf 7 september in de bioscoop! Zet dus maar in je agenda dat je vanaf dan My Big Fat Greek Wedding 3 kan kijken! 

My Big Fat Greek Wedding
In deze succesvolle romantische komedie is de Griek-Amerikaanse Toula duidelijk het zorgenkindje van de familie. Ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen op de wereld gezet, terwijl dat toch het levensdoel van de Griekse vrouw is? Als alle bemoeienissen haar teveel worden en ze de niet-griekse god, Ian tegenkomt, besluit ze haar leven drastische om te gooien. Ze ondergaat een totale metamorfose, verlaat het oude vertrouwde Griekse restaurant van haar vader en wil trouwen met Ian. Binnen haar familie ontstaat daardoor grote consternatie. Dit leidt tot vermakelijke discussies en hilarische uitspattingen.

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • Deze low budgetfilms werden echte kaskrakers

Zoek in artikelen