• Home
  • Nieuws
  • The Ballad of Songbirds and Snakes trailer en poster onthuld

The Ballad of Songbirds and Snakes trailer en poster onthuld

Jaren na de laatste films van The Hunger Games is het tijd voor een prequel! The Hunger Games prequel is net zoals de originele serie gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Suzanne Collins. 64 jaar voor de gebeurtenissen van de eerste Hunger Games film draait het verhaal om de 18-jarige Coriolanus Snow. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder en bekijk The Ballad of Songbirds and Snakes trailer!

De Ballade van Slangen en Zangvogels
In deze prequel maken we kennis met een jonge Snow en is hij uiteraard nog geen president. Op de ochtend van de boeteceremonie waarmee de tiende jaarlijkse Hongerspelen worden ingeluidt bereidt de achttienjarige Coriolanus Snow zich voor op zijn enige kans op roem en succes, als mentor in de spelen. Zijn ooit zo machtige familie heeft het moeilijk en hoe het hun verder zal vergaan, hangt af van Coriolanus' prestaties. Hij moet charmanter, slimmer en geraffineerder te werk gaan dan zijn medestudenten en zijn tribuut naar de overwinning helpen. Maar het zit hem niet mee. Hij krijgt de vernederende opdracht om mentor te zijn van de vrouwelijke tribuut uit district 12, het laagste van het laagste. Vanaf nu zijn Coriolanus en zijn tribuut verbonden door hun lot: iedere keuze die hij maakt kan leiden tot gunst of mislukking, zege of ondergang. In de arena zal worden gevochten tot de dood. Buiten de arena begint Coriolanus mee te leven met zijn tribuut… en moet hij kiezen wat hij belangrijker vindt: de regels blijven volgen of doen wat nodig is om te overleven.

Bekijk hieronder The Ballad of Songbirds and Snakes trailer: 

Wie zijn te zien in The Ballad of Songbirds and Snakes? 
Veel beroemde gezichten zullen we zien langskomen in de film! In de film zien we Tom Blyth als Coriolanus Snow en Rachel Zegler als tribuut Lucy Gray Baird. Hunter Schafer speelt de jonge Tigris Snow. Ook zullen we Viola Davis, Peter Dinklage en Jason Schwartzman in de film zien. 

Bron: Lionsgate

Vanaf wanneer kunnen we The Ballad of Songbirds and Snakes verwachten? 
Vanaf 16 november kun je The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes bekijk in de bioscoop! Zet het dus maar snel in je agenda!

Bekijk hier de poster van The Ballad of Songbirds and Snakes: 

The Hunger Games
In een nabije toekomst is het voormalige Noord-Amerika verdeeld over twaalf districten die jaarlijks één jongen en één meisje leveren voor The Hunger Games. Hierbij worden de jongeren in een gigantische arena gezet, waar slechts één levend uit kan komen. De rest van het volk wordt gedwongen het mediaspektakel live op televisie te volgen. Wanneer het zusje van de zestienjarige Katniss Everdeen wordt geselecteerd voor The Hunger Games twijfelt ze geen moment en neemt ze haar plaats in. Vanaf dat moment heeft ze nog maar één doel: overleven tegen elke prijs.

Bron: Lionsgate

Lees ook: Deze 10 films worden 10 jaar in 2023

Nieuwste artikelen

  • Schrikkeldag - Inge Spaan

  • Dwaalspoor - Colin Dexter

  • De terugkeer van Rachel Price - Holly Jackson

  • Het hart van een giraf is ongelooflijk groot - Sofia en Amanda Chanfreau

  • Al het blauw van de hemel - Mélissa Da Costa

Gerelateerde artikelen

  • Wat je nooit zult weten - Nicole Chung

  • Netflix Matilda trailer onthuld

  • De liefdes van Casanova - Matteo Strukul

Zoek in artikelen