Er komt een Hocus Pocus 3!

In maart was actrice Bette Midler nog onzeker over de toekomst van Hocus Pocus, maar het tij is gekeerd! Na een langverwachte deel 2 hoeven wij waarschijnlijk niet nog eens 30 jaar te wachten op een vervolg van Hocus Pocus. De heksenzusjes deden het vorig jaar zo goed dat Disney niet lang wil wachten met Hocus Pocus 3. 

Bijna dertig jaar na hun verbanning kwamen de Sanderson zussen terug in Hocus Pocus 2. We konden opnieuw genieten van Winifred, Mary en Sarah in hun nieuwe avontuur, dat eerst 400 jaar terug in de tijd ging. Dit vervolg scoorde zo goed dat Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy opnieuw in hun rollen kruipen voor een derde deel. Waar Hocus Pocus 3 over zal gaan is nog niet bekend, maar we mogen ervan uit gaan dat het weer een Halloween-favoriet wordt. 

Bron: Disney+

Wie zullen we zien in Hocus Pocus 3? 
Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy keren terug als de gezusters Sanderson. Of we nog meer bekende gezichten zien is nog niet bekend. In Hocus Pocus 2 zagen we onder andere Whitney Peak, Lilia Buckingham, Belissa Escobedo, Doug Jones, Tony Hale, Sam Richardson, Hannah Waddingham, Juju Brener, Froy Gutierrez, Taylor Henderson, en Nina Kitchen.

Hocus Pocus 2
De nieuwe Hocus Pocus gaat 29 jaar verder in de tijd, nadat tiener Max de zwarte kaars ontsteekt en daarmee onbedoeld de gezusters Sanderson terughaalt. Deze drie heksen, die in de zeventiende eeuw leefden, hebben de gewoonte om jonge vrouwen te ontvoeren en zich tegoed te doen aan hun jeugdigheid. Nu ze weer terug in Salem zijn, is het tijd voor wraak! Het is aan drie jonge meiden (Becca, Cassie en Izzy) om hen te stoppen voordat Winifred, Mary en Sarah Sanderson nieuwe slachtoffers maken. En dat alles voor middernacht op Halloween. Lees HIER onze recensie van Hocus Pocus 2. 

Bekijk hier de Hocus Pocus 2 trailer: 

Nieuwste artikelen

  • De vuurdraak - Alastair Chisholm

  • Canary Islands - Charles van Haverbeke

  • Baba Jaga legde een ei - Dubravka Ugrešić

  • Rozen & revolutie - Sarah Maclean

  • De lijst van Violet Sopjes - David Vlietstra

Gerelateerde artikelen

  • Interview met Robin Lord Taylor van Gotham

  • Verleiding aan zee - Jennifer Probst

  • Er komt een nieuwe versie van Dirty Dancing! 

Zoek in artikelen