Extraction 3 is aangekondigd!

Extraction 2 lijkt de lijn van succes door te trekken: de film wordt zelfs zo goed bekeken dat het derde deel al is aangekondigd! Heb jij al genoten van Extraction 2, en wil je weten hoe het verhaal verder gaat? De actiefilm die eigenlijk geen vervolgen zou krijgen wordt omgetoverd tot een actiefranchise! In de tussentijd kun je de eerste twee delen zien op Netflix. 

Extraction
Het eerste deel was een van de best bekeken originele films die Netflix ooit heeft gehad (lees onze recensie HIER). Dat het vervolg ook een daverend succes is, is daarom geen verassing. Chris Hemsworth, die de hoofdrol speelt, was aanwezig bij het jaarlijkse Tudum-evenement van Netflix. Hier konidgde hij Extraction 3 aan. Gek is het niet, want Extraction 2 eindigt met een cliffhanger, dus fans gingen er al vanuit dat het verhaal nog niet was afgelopen. In dit derde deel zien we hoogstwaarschijnlijk Chris Hemsworth en Idris Elba terug. Sam Hargrave zal ook het derde deel weer regisseren. Dat Chris Hemsworth de film al aankondigd is goed nieuws, aangezien de acteur al een tijdje vanwege zijn gezondheid in het nieuws verschijnt. Zo kwam hij erachter dat hij een verhoogd risico loopt op alzheimer en werd iedere Avenger herinnert aan hun sterfelijkheid toen Marvel-collega Jeremy Renner onder een sneeuwschuiver terecht kwam. Chris Hemsworth zei hierover: "Ik had onmiddellijk het besef van: wow, ieder van ons kan op elk moment doodgaan.”

Bron: Netflix

Extraction 2
Na het redden van Ovi uit de handen van zijn ontvoerders en het verslaan van zijn vijanden, leek het lot van Tyler Rake (Chris Hemsworth) onzeker. Maar na de gebeurtenissen uit de eerste film ternauwernood overleefd te hebben, moet Rake opnieuw aan de slag. De Australische Black Ops huursoldaat heeft weer een dodelijke missie: het redden van de familie van een meedogenloze Georgische gangster, uit de gevangenis.

Bekijk hier de Extraction 2 trailer: 

Lees ook: 10 redenen waarom Chris Hemsworth een lekker ding is

Nieuwste artikelen

  • Koffers vol liefde - Marli Elisa

  • De affaire - Yvonne Doorduyn

  • De roep van de raaf - Mercy Ngeno

  • Boze zomer - Jan-Willem Anker

  • Op zoek naar roem - Soman Chainani

Gerelateerde artikelen

  • Lola redt de dieren

  • Recensie: The hate u give

  • Recensie: Dood van een duivelin

Zoek in artikelen