• Home
 • Nieuws
 • Shop till you drop op de Huishoudbeurs 2012!

Shop till you drop op de Huishoudbeurs 2012!

Iets leuks doen met vriendinnen? Maar een keer iets anders dan uiteten of naar de bios? Ga naar de Huishoudbeurs! Van 18 – 26 februari 2012 wordt de RAI in Amsterdam omgetoverd tot een waar vrouwenparadijs, waar je kunt shoppen bij 400 ‘winkels onder één dak’, optredens van bekende artiesten bijwonen, verschillende workshops volgen en genieten van overheerlijke hapjes en drankjes. Vergeet ook de geweldige beursaanbiedingen niet!
 


Van 18 tot en met 26 februari 2012 wordt de RAI in Amsterdam omgetoverd tot een waar vrouwenparadijs. Het is alweer tijd voor de 67e editie van de Huishoudbeurs: dé plek om je te laten inspireren door de laatste trends op het gebied van mode, verzorging en lifestyle. Zo’n 400 ‘winkels onder één dak’ showen hun nieuwste producten en diensten aan de beursbezoekers. Ook bieden ze allen scherpe beursaanbiedingen aan, vergeet dat niet. Een waar shoppingwalhalla, dus: Shop till you drop!
Op het centrale plein van de Huishoudbeurs vind je Festival Fantastique. Het festivalprogramma blijft nog even geheim, maar bezoekers kunnen er alles verwachten wat ze zich bij een heus festival kunnen voorstellen: artiesten, entertainment en workshops.

The Fashion Lisst
Ook Fashionista’s zitten helemaal goed op de Huishoudbeurs. In samenwerking met The Fashion Lisst – de grootste stock & sample sale van Nederland – organiseert de Huishoudbeurs dit jaar The Fashion Lisst Stock & Sample sale. Modeliefhebbende bezoekers kunnen zich tegoed doen aan de voorraden van eerdere collecties van bekende en wereldberoemde modemerken, zoals Armani, Nolita, Aaiko, American Vintage en Atos Lombardini. Met een eigen hal en entree én modegerelateerd entertainment biedt The Fashion Lisst ook een platform voor talentvolle ontwerpers.

Model Scouts Network
Ben je tussen de 13 en 30 jaar en droom je van een carrière als model? Ook dan zit je bij de Huishoudbeurs aan het juiste adres. Op zaterdag 25 februari organiseert Model Scouts Network namelijk haar 7e ModelConvention tijdens The Fashion Lisst. Meer dan 25 (inter)nationale Top Scouts van modellenbureaus gaan op zoek naar nieuw talent. Potentiële modellen kunnen tegen betaling van €50 deelnemen aan deze ModelConvention. Ook is het mogelijk om de dagen voorafgaand aan de Convention gratis deel te nemen aan een intensieve training (catwalk training, vraag & antwoord en foto advies door niemand minder dan Holland’s Next Topmodel-catwalkcoach Mariana Verkerk).

 

 


VIP lounge
Wil je graag helemaal in de watten gelegd worden? Dat kan geregeld worden op de Huishoudbeurs. Voor €59 kun je een VIP-arrangement boeken, dat bestaat uit: toegang tot de beurs zonder wachtrijen, een ontspannende lichaamsmassage van 25 minuten (wat je na zo’n dag intensief shoppen goed kunt gebruiken!), champagne, stylingadvies, een handmassage, nagelverzorging, koffie/thee met gebak en natuurlijk een luxe goodie bag t.w.v. €135!

Meer informatie over de Huishoudbeurs kun je vinden op: www.huishoudbeurs.nl

 

 

 

Nieuwste artikelen

 • Water - Lara Reims

 • HIldes geluk - Marie Lamballe

 • De 21 allerbeste Netflix Original series ooit

 • Recensie: Twee zomers

 • Authentiek Japans thuis - Maori Murota

Gerelateerde artikelen

 • Ik moet je iets vertellen - Sarah Dessen

 • Shoptip: 10x party proof jurken

 • Shoptip: 10x heerlijk warme sjaals

 • Shoptip: 5x Modetrends van deze herfst/winter

 • The Great Gatsby: geweldige outfits van the roaring twenties!

Zoek in artikelen