Adverteren


Chicklit.nl is dé Personal Assistant op het gebied van boeken, films en series voor vrouwen. Vrouwen van alle leeftijden laten zich hier inspireren over wat je echt moet lezen en zien. Wij richten ons op alle boeken, film en serie genres die interessant zijn voor vrouwen. Chicklit.nl is interessant voor jong en oud. Tot haar bezoekers rekent ze dan ook vrouwen in de leeftijd van 14 tot 55 jaar.

Maandelijks heeft Chicklit.nl ruim 130.000 unieke bezoekers, 216.000 sessies en ruim 360.000 terug kerend elke maand. Naast het nieuws op haar website verstuurt Chicklit.nl elke maand een nieuwsbrief naar duizenden leden en zijn wij zeer actief op diverse social media-kanalen. Op Facebook hebben we 10K+ volgers en groeiende! Volg ons op Facebook voor leuke winacties en al je boeken-, serie- en filmnieuws. 

Adverteren op Chicklit.nl? Dat kan! Chicklit.nl heeft hiertoe verschillende mogelijkheden. Advertorials, win-acties, banners, leesclub... voor meer informatie kun je contact opnemen met de redactie.

Contactgegevens:
info@chicklit.nl