Kort verhaal: Koffiedik van Astrid Harrewijn

Lees nu het gratis verhaal Koffiedik van Astrid Harrewijn. Op 7 februari 2014 verschijnt het nieuwe boek van Astrid Harrewijn, Miss Verstand, het slotdeel van het drieluik over Didi, Lein en Iris; drie hartsvriendinnen die lief en leed met elkaar delen. 
Over Miss Verstand 
Alles lijkt kinderpsychologe Iris voor de wind te gaan. Het leven knipoogt vrolijk naar haar. Ze heeft een nieuwe praktijkruimte in Den Haag, een sociaal leven met leuke vrienden en dan wordt ze ook nog eens gevraagd als deskundige voor een televisieprogramma. Maar als Iris een groot familiegeheim ontdekt, gaat alles wankelen. Ellende kruist haar pad. Iris lijkt zich er dapper doorheen te slaan, maar als ze ook met de liefde de degens moet kruisen, kan ze niet zonder de hulp van haar beste vriendinnen Lein en Didi.

Kun je bijna niet wachten op de verschijning van dit derde deel? Warm jezelf dan nu alvast op met het korte verhaal Koffiedik


 
Ga jij Miss Verstand ook lezen? 

Miss Verstand

 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (13 stemmen)
 • Omschrijving:

  Alles lijkt kinderpsychologe Iris voor de wind te gaan. Het leven knipoogt vrolijk naar haar. Ze heeft een nieuwe praktijkruimte in Den Haag, een sociaal leven met leuke vrienden en dan wordt ze ook nog eens gevraagd als deskundige voor een televisieprogramma. Maar als Iris een groot familiegeheim ontdekt, gaat alles wankelen. Ellende kruist haar pad. Iris lijkt zich er dapper doorheen te slaan, maar als ze ook met de liefde de degens moet kruisen, kan ze niet zonder de hulp van haar beste vriendinnen Lein en Didi. Miss Verstand is het slotdeel van het drieluik over Didi, Lein en Iris, drie hartsvriendinnen die lief en leed met elkaar delen.

Meer info

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • Snelwegstress (of: snel weg, stress)

 • 10 GRATIS chicklit-previews op je e-reader!

 • Chicklit top-5: maart

 • Chicklit top-5: maart

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen