Top 10 Disney+ series

De streamingdienst Disney+ biedt ontzettend veel leuke films en series aan en elke maand wordt er iets nieuws aan het aanbod toegevoegd! De streamingdienst heeft ook veel leuke onbekendere Disney films op de streamingdienst staan. Zo kan je leuke nieuwe films ontdekken. Maar naast films staan er ook heel veel series op! Wij hebben een top 10 van Disney+ series samengesteld die je de komende tijd kan bingen.

 

Nog geen DIsney+? Kijk nu 7 dagen gratis klik HIERJe kan je hier aanmelden voor een maandabonnement van €6,99. Je betaalt 0,01 cent om je account te verifiëren. Wil je alleen 7 dagen gratis kijken en niet vastzitten aan een abonnement? Gan dan naar je Disney+ account en naar het kopje 'account'. Hier kan je je abonnement opzeggen. Je kan dan wel nog 7 dagen gratis kijken, maar er worden daarna geen kosten in rekening gebracht.

10. Stars Wars: The Clone Wars

Op nummer 10 staat de animatieserie Star Wars: The Clone Wars. De serie bestaat tot nu toe uit zeven seizoenen en hierin volgen we het verhaal van bekende Star Wars karakters zoals Anakin Skywalker en Obi-Wan Kenobi. De Jedi Yoda, Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi en nieuweling Ahsoka Tano proberen de orde te handhaven en de vrede te herstellen in het universum. Intussen zijn de Separatisten, onder aanvoering van Graaf Dooku, zijn moordenares Asajj Ventress en de boosaardige Generaal Grievous, van plan om de Republiek te verslaan en de macht over te nemen. 

Disney+ seriesBron: Lucasfilm Animation

9. High School Musical: The Musical: The Series

Als je vroeger alle High School Musical films versleten hebt dan is deze nieuwe serie dé serie voor jou! In de serie worden zowel oude bekende als nieuwe nummers ten gehore gebracht. Op de school waar de opnames van de High School Musical films hebben plaatsgevonden, gaan de leerlingen een musical-versie opvoeren voor hun winter theaterproductie. In deze serie zien we hoe ze repeteren en de nummers uit de High School Musical film zingen. Ook de persoonlijke levens van de leerlingen komen aan bod, en dit zorgt voor een compleet nieuwe serie, gebaseerd op een verhaal dat we al kennen.

Disney+ seriesBron: Walt Disney Pictures, Disney+

8. Agents of S.H.I.E.L.D.

Ben je fan van Marvel? Dan is de serie Agents of S.H.I.E.L.D. een aanrader voor jou. Na de invasie van New York lijkt de wereld voor altijd veranderd te zijn. Een landschap vol wonderen heeft zich geopenbaard en daarom verzamelt de op mysterieuze wijze herrezen Agent Phil Coulson een specialistisch team van getalenteerde agenten om zich heen: Melinda May, Grant Ward, Leo Fitz, Jemma Simmons en de nieuwe rekruut/computerhacker Skye. Samen onderzoeken ze het nieuwe, het vreemde en het onbekende, waarbij ze het gewone tegen het buitengewone beschermen. Maar ieder antwoord roept nieuwe vragen op die gevolgen hebben voor het gehele Marvel Universum. Wie is bijvoorbeeld De Helderziende? Wat is Hydra's sinistere masterplan? Welk duister geheim schuilt er achter Skye's raadselachtige afkomst? En nog belangrijker: wie kan er wel en niet vertrouwd worden?

Disney+ seriesBron: ABC Studios

7. The Simpsons

The Simpons is een serie die al sinds 1989 te zien is en nog steeds even leuk is. Deze serie is dus een must-see op Disney+! In The Simpsons volgen we de familie Simpson die bestaat uit Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie. Deze familie maakt de gekste avonturen mee in het op het eerste gezicht normale Amerikaanse stadje Springfield.

Disney+ seriesBron: 20th Century Fox Television

6. Phineas en Ferb

De hilarische kinderserie Phineas en Ferb mag natuurlijk niet ontbreken in deze top 10! Niet alleen is de serie ontzettend grappig, bijna elke aflevering bevat ook nog eens een leuk liedje! Phineas en Ferb zijn twee slimme kinderen die zich vervelen tijdens de zomervakantie. Om zich niet te vervelen maken de twee broers allerlei uitvindingen samen met hun vrienden! Ondertussen is hun huisdier, Perry het Vogelbekdier stiekem een geheime agent die het op moet nemen tegen de slechte Dr. Doofenshmirtz.

Disney+ series                                    Disney+ series                                    Disney+ series                                    Disney+ series                                    Disney+ series                                    Disney+ series                                    Disney+ seriesBron: Disney Channel

5. That's so Raven

That's So Raven is een echte Disney klassieker en hoort zeker in deze top 10 thuis! Raven is een tiener en toevallig ook helderziend. Maar als Raven in de toekomst kijkt, trekken zij en haar vrienden Eddie en Chelsea vaak de verkeerde conclusies.

Disney+ seriesBron: Disney Channel

4. The Suite Life of Zack & Cody

The Suit Life of Zack en Cody is ook een wat oudere serie die vroeger op Disney Channel werd uitgezonden, maar nog steeds hartstikke leuk is! Cole Sprouse vertolkte de rol van Cody en is nu te zien als Jughead in Riverdale. In de serie volgen we de tweelingbroers Zack en Cody wonen met hun alleenstaande moeder in het chicste hotel van Boston. De jongens komen vaak in de problemen en zien het hotel als hun persoonlijk speeltuin.

Disney+ seriesBron: Disney Channel

3. Wizards of Waverly Place

De leuke magische serie Wizards of Waverly Place is als derde in onze top 3 geëindigd! Alex, Justin en Max Russo zijn geen gewone tieners, maar tovenaars in opleiding. Ze moeten hun krachten leren beheersen en een balans vinden tussen school, vrienden en magie!

Disney+ seriesBron: Eric McCandless, Disney Enterprises

2. Star Wars: The Mandalorian

De Star Wars serie The Mandalorian is recent op Disney+ uitgebracht en staat op nummer 2 in deze top 10! Voor de Star Wars fans is deze serie een aanrader! In de serie volgen we een premiejager die criminelen door de melkweg achtervolgt. Al snel is hij echter niet meer alleen, en moet hij zorgen voor een wezen waarvan hij niet weet wat het is en wat voor bizarre krachten het heeft. Samen reizen de Mandalorian en het kind verder, op zoek naar antwoorden. 

Disney+ seriesBron: Lucasfilm

1. Hannah Montana

En de nummer 1 is geworden... Hannah Montana! Deze leuke komedieserie met Miley Cyrus in de hoofdrol staat nu op Disney+ en moet je echt een keer gezien hebben. De serie gaat over de popzangeres Hannah Montana. Ze verhuist naar Malibu en probeert daar haar sterrenstatus verborgen te houden om een gewoon leven te kunnen leiden te midden van haar schoolvrienden.

Disney+ seriesBron: Disney Channel

Lees ook: De beste streamingdiensten op een rijtje

Nieuwste artikelen

  • Alles wat beweegt - Susan Smit

  • De terugkeer - Tina van Dijk

  • Het Wilde Eiland 2: Vuurlicht - Karen Swan

  • Ze kwamen ons halen - Martine Letterie

  • 12 Nederlandse YA auteurs om te volgen

Gerelateerde artikelen

  • Top 10 pixar films

  • The Vampire Diaries verdwijnt van Netflix, maar verschijnt op deze streamingdienst

  • Deze volwassen grappen heb je gemist in Disney films

  • Zomer op Netflix: De leukste young adult films

  • Disney+ Star voegt in februari meer dan 200 films en series toe

Zoek in artikelen