Deze series krijgen een remake

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat er de laatste tijd veel remakes zijn verschenen. Niet alleen Disney werkt aan veel live-action remakes, ook veel series krijgen binnenkort een remake! Zo wordt de populaire serie Gossip Girl in een nieuw jasje gestoken en komt er zelfs een serie van Grease! Ben je het overzicht kwijt van welke series er allemaal een remake gaan krijgen? Geen nood! Wij hebben ze voor jullie onder elkaar gezet.

Gossip Girl

We beginnen deze lijst met Gossip Girl! Deze heerlijke serie krijgt namelijk in 2021 een remake. Een officiële releasedatum is nog niet bekend gemaakt, maar het is wel onthuld dat de serie ergens in 2021 zal verschijnen. De Gossip Girl remake zal zich 8 jaar na de gebeurtenissen van de originele serie afspelen. In de reboot volgen we een nieuwe generatie jongeren die in de gaten gehouden worden door Gossip Girl. In de serie zal er ingespeeld worden op social media en hoe New York is veranderd sinds de originele serie in 2012 is geëindigd. Een officieel plot is nog niet bekend gemaakt. Wel is de cast van de Gossip Girl reboot onthuld!

Bron: The CW

Clueless

As if! De leuke film Clueless is een echte romcom klassieker. En deze film wordt nu in een nieuw jasje gestoken! Er wordt namelijk gewerkt aan een tv-serie van Clueless die zal draaien rondom Dionne, de beste vriendin van Cher. In deze serie raakt Cher, het meest populaire meisje van de school, vermist en haar beste vriendin en op een na populairste meisje Dionne neemt haar plaats in. Ineens is Dionne de Queen Bee. Maar hoe gaat Dionne om met de druk om het nieuwe populaire meisje te zijn, terwijl ze ook het mysterie probeert te ontrafelen over wat er gebeurd is met haar beste vriendin? We kunnen veel van de serie verwachten want de schrijvers van Will & Grace werken namelijk ook aan het script van de Clueless serie. Helaas is er nog geen releasedatum bekend gemaakt.

Bron: Paramount Pictures

Walker

Walker is een remake van de serie Walker, Texas Ranger die van 1993 tot en met 2001 te zien was. Chuck Norris speelde hierin de hoofdrol. In de reboot gaat niemand minder dan Jared Padelecki de hoofdrol vertolken. Deze acteur is voornamelijk bekend geworden door zijn rol als Sam Winchester in Supernatural. Na het einde van Supernatural zit deze acteur dus niet stil en kunnen we hem binnenkort in Walker gaan bewonderen. Ook Lindsey Morgan, die in The 100 de rol van Raven vertolkte, zal in Walker te zien zijn, evenals Keegan Allen (Toby uit Pretty Little Liars). De remake gaat over een vader die weduwe is geworden. Hij keert na twee jaar terug naar Austin, in een poging om weer contact te maken met zijn kinderen, conflicten met zijn familie te doorstaan ​​en een gemeenschappelijke basis te vinden met zijn nieuwe partner. Ondertussen wordt hij steeds achterdochtiger over de dood van zijn vrouw. De serie is vanaf 21 januari 2021 in Amerika te zien.

Bron: CBS

Sex and the City: And Just Like That

Sex and the City is niet per se een remake aangezien drie van de vier originele hoofdrolspelers terugkeren én het een vervolg is op de serie, maar toch verdient deze serie een plekje in deze lijst! Sarah Jessica Parker (Carrie) maakte namelijk op haar Instagram pagina bekend dat er een nieuw seizoen van Sex and the City zal gaan komen genaamd And Just Like That waarvoor zijzelf, Cynthia Nixon (Miranda) en Kristin Davis (Charlotte) terug zullen keren! In And Just Like That volgen we het avontuur van Carrie, Miranda en Charlotte van het gecompliceerde leven van een dertiger naar het nog meer gecompliceerde leven van een vijftiger.

Bron: Darren Star Productions, HBO

Grease: Rydell High

Ook de klassieker Grease krijgt een remake! Van de film is nu namelijk een serie in de maak die Rydell High zal gaan heten. De serie speelt zich in en rondom de wereld af van Rydell High. Rydell High is de middelbare school waar ook Sandy en Danny naar school zijn geweest. Het zal zich afspelen in de jaren 50 met muziek uit die tijd, maar er zullen ook nieuwe originele nummers voor de serie geschreven worden. De hoofdpersonen krijgen onder andere te maken met de groepsdruk van een middelbare school, de verschrikkingen van de pubertijd en het leven in Midden-Amerika. In deze serie zullen we zowel nieuwe karakters ontmoeten als oude bekenden tegenkomen.

Bron: Paramount Pictures

The Fresh Prince of Bel-Air

"Now this is a story all about how my life got flipped-turned upside down!" Wedden dat jij de intro van deze leuke sitcom ook nog steeds mee kan zingen? De serie is nog steeds ontzettend populair ondanks dat het al in 1996 is geeïndigd. Maar nu krijgt ook deze serie een remake. En niet zomaar een remake, want de nieuwe serie zal een dramaserie gaan worden! Filmmaker Morgan Cooper kwam met het uitgangspunt: 'Wat als The Fresh Prince of Bel-Air in de huidige tijd zou worden gemaakt?'. De serie zou dan namelijk meer een dramaserie dan een sitcom zijn. Morgan Cooper maakte zelfs al een trailer voor de film, die hier te bekijken is, en dat bleef niet onopgemerkt. Will Smith heeft de trailer namelijk ook gezien en besloten om op basis daarvan de serie een remake te geven! Will Smith zal de executive producer van de serie worden en Morgan Cooper zal het script schrijven en de serie regisseren. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Bron: NBC Productions

 

Lees ook: Deze uitgestelde films verschijnen nu in 2021

Nieuwste artikelen

  • In welk boek wil jij leven?

  • 10 x geweldige slechte tienerfilms

  • De moeilijke Harry Potter Quiz

  • Complete Young Adult series die je achter elkaar wil lezen

  • Tattoo's geïnspireerd door boeken

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen