Documentaire DOORBREKEN van RUMAG is uit

Het socialmedia netwerk RUMAG brengt een documentaire uit. Iedereen kent RUMAG wel. Het merk is vooral bekend door de witte teksten (geheel in hoofdletters) op een zwarte achtergrond. Achter ieder woord staat een punt. Zo zijn de grappige en rake teksten van RUMAG meteen herkenbaar en kent eigenlijk iedereen het wel. Met de nieuwe docuserie DOORBREKEN willen de makers mensen inspireren om te gaan voor wat ze graag willen.

Bron: Rumag

Waar gaat DOORBREKEN over?

De documentaire DOORBREKEN van RUMAG gaat over een 20-jarige jongen, Noah Zantman. Hij is geboren in Nederland en op jonge leeftijd naar Miami verhuisd, maar nu woont hij weer in Nederland, bij zijn vader. De grote droom van Noah? Model worden! Helaas is hij 'te klein' voor een contract bij een modellenbureau: de minimale lengte voor een model is 183cm. Noah is 177cm. Toch geeft hij niet op, want model worden is zijn grootste droom. Samen met RUMAG gaat hij proberen het tóch te maken in de modellenwereld, om zo zijn droom te verwezelijken. Het liefst wil hij naar Parijs, om te kijken of hij het daar kan maken.

Bron: Rumag

Waar kun je DOORBREKEN bekijken?

De aflevering over Noahs reis met RUMAG om het te maken in de modellenwereld, kun je hier bekijken. Hij duurt maar 22 minuten en is daardoor gemakkelijk tussendoor te bekijken. Het verhaal van Noah is erg inspirerend en zeker de moeite van het kijken waard.

De video over Noah is inspirerend en laat zien dat iedereen zijn of haar dromen kan najagen, ondanks wat andere mensen er van zeggen. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar de rest van de afleveringen van DOORBREKEN van RUMAG!

 

Lees ook: Onze aanraders voor Netflix in november

Nieuwste artikelen

  • Alicia Silverstone speelt graag in Blast from the Past vervolg met Brendan Fraser

  • Trailer Joy Ride met Ashley Park en Stephanie Hsu is nu te zien!

  • De Mitford-moorden: Jessica - Jessica Fellowes

  • Prins zoekt prins - Tiny Fisscher

  • Schijndood - Angela Marsons

Gerelateerde artikelen

  • Sparkle (DVD)

Zoek in artikelen