Dit zijn alle Harlan Coben series op Netflix

Thrillerschrijver Harlan Coben weet met zijn thrillers miljoenen lezers te overuigen van zijn schrijfkunsten. Stuk voor stuk zijn zijn boeken grote hits. Maar wist je dat een aantal van die boeken ook zijn omgetoverd tot een Netflixserie? En ook daar weet de auteur te scoren. Met een uitgebreide deal voor maar liefst veertien (!) verfilmingen van zijn boeken, is er altijd wel een spannende serie te vinden. Dus wanneer je nog op zoek bent naar goede psychologische thrillerseries, zoek dan niet langer verder. Wij hebben alle series van Harlan Coben die op dit moment op Netlfix te zien zijn voor je op een rijtje gezet!

Safe

Michael C Hall.(bekend van o.a. Dexter) speelt in Safe de weduwnaar Tom Delaney, een chirurg die samen met zijn dochters Jenny en Carrie in een zogenaamde gated community woont. Een ontzettend veilige buurt, maar dat verandert plots wanneer de zestienjarige Jenny spoorloos verdwijnt. De politie gaat op onderzoek uit, maar Tom besluit zelf op zoek te gaan naar zijn dochter en moet bepalen hoe ver hij wil gaan om zijn familie te beschermen wanneer hij achter duistere geheimen komt van mensen om hem heen.

The Stranger

The Stranger draait om Adam Price die met zijn gezin, bestaande uit zijn vrouw en twee zonen, een goed leven heeft. Maar wanneer hij op een dag in de kantine van de voetbalclub benaderd wordt door een vreemde vrouw die hem een onwaarschijnlijk geheim over zijn vrouw vertelt, staat zijn leven op zijn kop. Hij gaat op onderzoek uit, maar raakt al snel verstrikt in een groot web van raadsels. Terwijl hij zoekt naar antwoorden, verdwijnt zijn vrouw en is er maar één iemand die weet wat er aan de hand is: de stranger. Maar waar kan hij haar vinden?

The Woods

De zus van de Poolse aanklager Pawel Kopiński verdween 25 jaar geleden spoorloos tijdens een zomerkamp en de aanklager kan de verdwijning maar moeilijk loslaten. Wanneer het lichaam van een kampgenootje dat tegelijkertijd met zijn zus verdween plots opduikt, herleeft zijn hoop dat ze misschien nog wel in leven is. Dan start een zoektocht waarin oude familiegeheimen boven water komen die nog weleens het einde kunnen betekenen van de aanklager...

The innocent

Nadat hij een gevangenisstraf heeft uitgezeten voor dood door schuld, probeert Mateo Vidal zijn leven weer op te pakken. Zijn vrouw Olivia raakt raakt zwanger en ze staan op het punt hun droomhuis te krijgen. Maar wanneer Olivia op een dag een vreemd telefoontje krijgt en ze naar Berlijn moet, staat zijn leven voor de tweede keer volledig op zijn kop. Is zijn vrouw wel wie hij dacht dat ze was? En waarom krijgt hij vreemde video's van haar?

Gone for good

De dertiger Guillaume Lucchesi dacht de tragedie, waarbij zijn eerste liefde Sonia om het leven komt en zijn broer Fred verdwijnt, een plekje gegeven te hebben. Maar wanneer tien jaar later zijn liefde Judith tijdens de begrafenis van haar moeder spoorloos verdwijnt, moet hij niet alleen alle waarheden onder ogen zien te komen die zijn vrienden en familie al die tijd voor hem verborgen hebben gehouden, maar ook waarheden die hij zelf besloten had om te negeren...

Stay Close

In Stay Close dragen drie mensen een groot geheim met zich mee, terwijl ze een leven leiden dat ze eigenlijk niet willen. Meghan heeft een wild verleden en is steeds minder tevreden over haar huidige leven. Fotograaf Ray doet alleen nog maar onbenullige opdrachten bij een roddelkrant, en rechercheur Jack Broom kan een oude, onopgeloste vermissingszaak niet laten rusten. Wanneer een oude bekende van Meghan met schokkend nieuws komt, zet dat het leven van allemaal op de kop.

 

Met zes series op Netflix kunnen we wel even vooruit, maar we kijken natuurlijk ook uit naar alle verfilmingen van Harlan Coben die nog gaan komen! Het lijkt erop dat het boek Run Away (2019) sowieso verfilmd gaat worden. Maar vermoedelijk komt er eerst een vervolg op The Woods, namelijk de verfilming van Hold Tight. Wij kunnen niet wachten!

 

 

Bron: Netflix Nederland

 

Lees ook: Top 12 beste Stephen King films

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen