Series op Netflix waar wij naar uitkijken in 2023

Netflix komt in 2023 met veel goede films, maar ook met nieuwe series en seizoenen! Zo kijken wij bijvoorbeeld uit naar nieuwe seizoenen van The Witcher en Shadow and Bone, maar ook naar nieuwe series zoals de spin-off serie van Bridgerton! In dit artikel hebben we een overzicht gemaakt van alle Netflix series waar wij naar uitkijken in 2023!

Lockwood & Co - 27 januari
Een meisje met buitengewone paranormale gaven en twee tienerjongens met een klein bureau dat op geesten jaagt, bestrijden de vele dodelijke geesten die door Londen rondwaren. Deze detective-thriller-televisieserie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Jonathan Stroud. Deze serie bestaat uit vijf delen, genoeg stof dus voor meerdere seizoenen!

You - seizoen 4 - 9 februari
Een plot voor het vierde seizoen is nog niet bekend. In het afgelopen seizoen kregen Joe en Love hun eerste kindje samen en waren ze net verhuisd naar een 'zielloze buitenwijk', zoals Joe het zelf noemde. "We hebben allebei slechte dingen gedaan. Ik wilde hier naartoe verhuizen, om opnieuw te beginnen", aldus Love in de trailer. Het oog van Joe viel meteen op de buurvrouw en zij leek zijn nieuwe obsessie te zijn, maar uiteindelijk bleek hij volledig te vallen voor de charmes van Marianne.

Outer Banks - seizoen 3 - 23 februari
In het eerste seizoen gaat een groep lokale tieners (de 'Pogues') voor hun vakantie naar de Outer Banks van North Carolina. Wanneer een orkaan een einde maakt aan het zomerseizoen, veroorzaakt dit een reeks onwettige gebeurtenissen die de vrienden ertoe dwingen levensveranderende beslissingen te nemen.

Bekijk hier de trailer van Outer Banks seizoen 3

Shadow and Bone - seizoen 2 - 16 maart
Alina Starkov is op de vlucht. Sommigen denken dat Alina alles zal redden en anderen vinden haar een verrader. Zelf wil ze de Shadow Fold vernietigen en Ravka redden, maar generaal Kirigan is teruggekeerd. En hij staat er niet alleen voor: Kirigan heeft een nieuw leger van onverwoestbare schaduwmonsters en Grisha-rekruten. Alina, Mal en hun vrienden moeten hun krachten bundelen om hem te verslaan. Ze roepen versterking van twee mythische wezens die Alina's krachten kunnen versterken, maar daarvoor moeten ze eerst een lange reis maken. In Ketterdam smeden de Crows nieuwe allianties en vechten ze tegen oude rivalen. Als ze oog in oog staan met een dodelijke overval komen ze weer in aanraking met de legendarische Sun Sommoner. 

Bekijk hier beelden van Shadow and Bone seizoen 2: 

Sweet Magnolias - seizoen 3 - lente 2023
De serie gaat over moeder Maddie, die drie kinderen heeft. Ze heeft ook nog eens twee vriendinnen, Helen en Dana Sue, in het stadje Serenity waar ze wonen. Samen helpen ze elkaar terwijl ze een balans vinden tussen relaties, familie en carrières.

Bridgerton - seizoen 3 - 2023
In het derde seizoen van Bridgerton geven Anthony en Kate de fakkel door aan Colin Bridgerton en Penelope Featherington. Penelope heeft natuurlijk al lang een oogje op Colin. Een column van Lady Whistledown schopt alles in de war. Colin wordt boos, wat voor Penelope niet goed uitpakt. Zij heeft namelijk een groot geheim. 

Emily in Paris - seizoen 4 - 2023
Waar het vierde seizoen over gaat is nog niet bekend, en we zullen het derde seizoen ook nog niet spoilen! Het derde seizoen liet de kijkers met vragen achter. Een paar grote gebeurtenissen zullen verschillende personages in de weg staan in het vierde seizoen, wat belooft een gecompliceerd verhaal te worden...

Heartstopper - seizoen 2 - 2023
In het eerste seizoen leerde we Charlie Spring en Nick Nelson kennen. Charlie is openlijk homoseksueel en krijgt een crush op Nick, die nog niet uit de kast is gekomen. Ze worden goed bevriend en die vriendschap ontwikkelt zich toch langzaam tot een onverwachte romance... In het tweede seizoen zien we waarschijnlijk hoe dit verhaal zich ontwikkeld en hoe de rest van hun vrienden, familie en klasgenoten op hun relatie gaan reageren. Heartstopper is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel-reeks van Alice Oseman. 

Never Have I Ever - seizoen 4 - 2023
In het eerste seizoen leren we Devi kennen. Na een traumatisch jaar wil ze populair worden, maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk. Ze probeert haar plek in de wereld te vinden en haar traditionele Indiase cultuur in evenwicht te brengen met haar moderne Amerikaanse levensstijl. In het vierde (en laatste) seizoen komen we erachter waar de relatie van Devi en Paxton naartoe gaat als Paxton naar de universiteit gaat. 

Sex Education - seizoen 4 - 2023
Net toen Otis en Maeve elkaar eindelijk gevonden hadden, besloot Maeve een paar maanden naar een school in de Verenigde Staten om een lesprogramma voor slimme mensen te volgen. Hoe zal de liefde tussen die twee daarna zijn? Ondertussen ging Eric vreemd en liet hij Adam met een gebroken hart achter.

The Witcher - seizoen 3 - 2023
Terwijl monarchen, magiërs en beesten van het continent strijden om haar gevangen te nemen, neemt Geralt Ciri van Cintra onder, vastbesloten om zijn pas herenigde familie te beschermen tegen degenen die het dreigen te vernietigen. Aan Ciri's magische training toevertrouwd, leidt Yennefer hen naar het beschermde fort van Aretuza, waar ze meer hoopt te ontdekken over de onaangeboorde krachten van het meisje; in plaats daarvan ontdekken ze dat ze zijn beland op een slagveld van politieke corruptie, duistere magie en verraad. Ze moeten terugvechten, alles op het spel zetten – anders riskeren ze elkaar voor altijd te verliezen.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story - seizoen 1 - 2023
De Bridgerton prequel gaat om het huwelijk van de jonge koningin Charlotte en haar koning George. Dit liefdesverhaal tussen de twee jonge leiders zorgt voor een maatschappelijke verschuiving.

Bekijk hier de eerste beelden van Queen Charlotte: A Bridgerton Story: 

Lees ook: 8 aanraders voor Young Adult tv series die je nu kan streamen

Nieuwste artikelen

  • Het geheim van het familiehuis - Kate Morton

  • Dromen in Bretagne - Marcella Kleine

  • De prins van Trots (Koninkrijk der Zonden 2) - Kerri Manisalco

  • Juice - Heleen van Royen

  • De Hawthorne-broers - Jennifer Lynn Barnes

Gerelateerde artikelen

  • De bijbel van de Indiase keuken - Paulami Joshi

  • Populaire boeken die in november 2022 verschijnen

  • Recensie: Het appartement aan Central Park

Zoek in artikelen