TopVintage.nl

Ben je dol op de stijl van Marilyn Monroe en de dames van Mad Men? Dan kun je je hart ophalen bij Topvintage.nl! Deze webshop heeft een enorme collectie vintage stijl kleding: van jurkjes tot badmode, schoenen en sieraden. Het assortiment wordt iedere dag uitgebreid met nieuwe items. In 2011 en in 2012 heeft TopVintage.nl de award ''Beste webwinkel damesmode'' gewonnen bij de Thuiswinkel Awards en dat is niet zomaar...


Jurkjes, Jurkjes, Jurkjes
Deze webshop heeft allerlei soorten damesmode zoals jassen, shirtjes, bloesjes, rokken en broeken. Maar wij werden vooral heel erg blij van de jurkjes, jurkjes en nog meer jurkjes! Ze hebben modellen geïnspireerd op de mode van de jaren ’20, ’30, ’40,’50, ’60, ’70 en ’80. Zonder al te veel moeite kun je eruit zien als Jacky Kennedy, Marilyn Monroe of Betty Draper! Tijdens het shoppen kun je aanklikken wat voor soort jurk je zoekt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor: bruid, cocktail, sailor, glamour, strapless, swing of Little Black Dress. Dat is handig!

Retro poolparty
Als je wilt kun je deze zomer in Marilyn Monroe-stijl aan het zwembad verschijnen! TopVintage.nl heeft namelijk de grootste collectie vintage badmode van Europa. Ze hebben de volgende merken: Pinup Couture, Esther Williams en het britse luxe merk Samantha Sage. Topvintage.nl heeft badpakken en retro bikini’s die zijn geïnspireerd op de badmode trends van de jaren ’50 en ’60. Als je een retro stapje verder wilt gaan kun je ook kiezen voor een zwembadjurkje in plaats van een bikini of badpak. Dat jurkje heeft een A-lijn model en heeft een ingenaaide body met ‘tummy control’. Flatterend voor dames met Marilyn heupen!


Snelle verzending
Als je voor 16:00 bestelt dan wordt je bestelling nog op diezelfde werkdag verzonden. Je hebt je vintage items dus lekker snel in huis! Mochten de bestelde artikelen niet goed passen dan krijg je gewoon je geld terug. Vanaf €99,- wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Bij lagere bedragen betaal je €1,95 (brievenbuspost) of €3,95 (pakketpost) verzendkosten. Spullen van Topvintage.nl zijn ook leuk als cadeautje. Geef je liever een cadeaubon? Dan kan ook! Ze hebben giftcards vanaf €10,- tot aan €100,-.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op TopVintage.nl!

Winnen!!!
Chicklit.nl mag 3 Topvintage.nl cadeaubonnen weggeven ter waarde van maar liefst €50,-!

Hebben, hebben, hebben? Log in en beantwoord de vraag. De cadeaubonnen worden verloot onder de juiste antwoorden. Meedoen kan tot 15 juni 2012!

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • The Great Gatsby: geweldige outfits van the roaring twenties!

  • Shoptip: 5x Modetrends van deze herfst/winter

  • Shoptip: 10x heerlijk warme sjaals

  • Mix & match je eigen stijlvolle Bandajanas slippers

  • Modeveiling.nl: online bieden op high-fashion

Zoek in artikelen