Shoptip: Sinterklaascadeautjes onder de 10 euro

De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken. Buiten wordt het alsmaar kouder, maar des te meer reden om het binnen gezellig te maken. Lekker knus op de bank met een bakje kruidnootjes, warme chocolademelk en een goed boek. Of gezellig met familie en vrienden lootjes trekken en gekke gedichtjes schrijven voor Pakjesavond. En natuurlijk: cadeautjes kopen! Chicklit.nl heeft een lijst met de leukste Sinterklaascadeautjes onder de 10 euro voor je samengesteld. Dat wordt shoppen geblazen!


1. Wat is er nou leuker (en lekkerder!) dan voedsel dopen in warme gesmolten chocolade? Leuk om te geven én om zelf te hebben. Chocoladefondueset voor maar €6,99 bij Xenos.
2. Deze grappige lipgloss in de vorm van een cupcake is gewoon té cute voor woorden. Slechts €2,03 bij PrettyPlease.
3. Koken doe je voortaan in stijl als een Spaanse señorita. €7,95 bij H&M.
4. Nooit meer je sleutels kwijt met dit onwijs leuke vogelhuisje. €9,95 bij DreamKey.nl.
5. Iedereen heeft tegenwoordig de meest technologische smartphone. Maar waar is die  ouderwetse telefoonhoorn aan een koord gebleven? Voor wie heimwee heeft, kan een supergrappige retro telefoonhoorn kopen, die je gemakkelijk op je mobieltje kunt aansluiten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor €9,99 bij Xenos.
 
6. Wij dames zijn natuurlijk gék op cupcakes. Met deze cadeau-set geef je een compleet pakket met een receptenboekje en een elegante cupcake-houder. En dat voor maar  €9,99 bij Xenos.
7. Altijd al een snor willen hebben? Why not get The Soap Stache. Haal het kind in je naar boven, met deze grappige zeep-snor. Voor maar €2,54 bij PrettyPlease.
8. De vaat afdrogen was nog nooit zo leuk als met deze winterse theedoek. €3,95 bij H&M.
9. Het piepkleine gezichtje van deze little boeddha lacht je vriendelijk toe. Hij staat symbool voor gezondheid en levenskracht. Een cadeau met een mooie boodschap dus. €9,50 bij ApplePieces.nl.
10. Vrolijk je kopje thee op met een schattig badeendje (met zeefje). €8,08 bij Teabar.
 
Ga je met je vrienden een hilarisch dobbelspel spelen of heb je kleine schoencadeautjes nodig? Loop dan even binnen bij winkels als Big Bazaar, Action of de Hema. Daar vind je de grappigste items voor slechts een paar euro. Gegarandeerd dat je daar met een volle tas naar buiten loopt. Have fun! 

Welk cadeau zou jij in je schoen willen krijgen?

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

  • Tony’s Chocolonely: in iedere schoen past wel een letter

  • De zak van Sinterklaas: trek een lootje en krijg gegarandeerd een cadeautje!

  • Shoptip: 10x party proof jurken

Zoek in artikelen