Marlouchi Bijoux

Hou je erg van sieraden, maar heb je geen zin om om de haverklap iemand tegen het lijf te lopen met dezelfde ketting of armband om? Of ben je niet op zoek naar een bijzonder sieraad voor jezelf, maar juist - ja, je leest het goed - voor je boek? Dan ben je bij Marlouchi Bijoux aan het juiste adres. De handgemaakte sieraden en accessoires in deze shop zijn namelijk uniek en worden in een beperkte oplage gemaakt.

 
Over Marlouchi Bijoux
Marlouchi Bijoux ontwerpt én maakt sieraden en accessoires voor vrouwen die zich graag onderscheiden van de massa. De unieke producten worden vervaardigd in een eigen atelier in Nederland.

Omdat alle producten in de webshop in een zeer beperkte oplage worden gemaakt, is er een wisselende collectie aanwezig. Daarom is het de moeite waard om de webshop regelmatig te bezoeken. De sieraden zijn erg kleurrijk en kenmerken zich door het gebruik van alleen maar luxe, natuurlijke materialen van duurzame kwaliteit. 

Groot aanbod
De unieke sieraden en accessoires kun je kopen in de online winkel van Marlouchi Bijoux, waar je makkelijk en veilig kunt betalen met iDeal en PayPal. Het aanbod aan producten is divers. Zo kun je bij Marlouchi Bijoux terecht voor kettingen, armbanden, oorbellen, glashangers, boekenleggers, sieradenrekjes en tas/sleutelhangers. Als echte book lovers vinden wij vooral de boekenleggers érg leuk!

Persoonlijke service
Persoonlijke service staat hoog in het vaandel bij Marlouchi Bijoux: de sieraden kunnen naar wens aangepast en op maat gemaakt worden. Daarnaast betaal je binnen Nederland en België géén verzendkosten (m.u.v. de sieradenrekjes) en wordt je bestelling ook nog eens verpakt in een mooi sieradenbuideltje! Kijk, dat noemen we nog eens service.




WINNEN!!!
Ben je al hebberig geworden van alle mooie, exclusieve sieraden en accessoires die Marlouchi Bijoux te bieden heeft? Dan hebbben we leuk nieuws voor je. We mogen namelijk 10 boekenleggers met kralen (naar keuze) weggeven. En die wil je als boekenliefhebber natuurlijk maar al te graag hebben!
 
Hoe maak je kans? Log in en beantwoord de vraag. Het antwoord op deze vraag kun je vinden in de online shop van Marlouchi Bijoux. Vergeet niet om ook je adresgegevens achter te laten in het (afgeschermde) invulveld. Meedoen kan tot 29 december 2012!

Nog meer leuk nieuws!
Daarnaast ontvang je als bezoeker van Chicklit.nl 10% korting op je bestelling in de webshop van Marlouchi Bijoux. De kortingscode die je hiervoor kunt gebruiken is: Chicklit. Deze code is geldig tot en met 31 januari 2013. Have fun shopping!

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen