Stylish stralen met Mikado-sieraden

Is het voor jou ook wel weer eens tijd om je sieradencollectie uit te breiden? Grijp dan nu je kans! Mikado-sieraden heeft een enorm breed assortiment aan leuke sieraden die ook nog eens betaalbaar zijn. Naast hun winkel hebben ze ook een webshop waar elke sieraden-lover terecht kan. Speciaal voor jou verloot Chicklit.nl 5 cadeaubonnen ter waarde van €20,00.


Mikado
Henny en Willy verkopen al ruim 25 jaar sieraden in hun monumentale pand in Sas van Gent. De sieraden uit hun collectie zijn nikkelvrij, apart, hip en tijdloos, maar vooral ook erg betaalbaar. Om steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en het laatste aanbod bezoeken zij regelmatig sieradenbeurzen in binnen- en buitenland. In de winkel vind je ook leuke (kraam)cadeautjes en decoratieartikelen. Ook voor gelegenheden als Valentijn, Pasen of Kerst is er genoeg in hun winkel te vinden. Een ruime keuze en voor ieder wat wils!

Collectie
Mikado-sieraden heeft een uitgebreid assortiment aan sieraden. Opvallend, hip, modern of klassiek; alles is te vinden in de webshop. De sieraden komen uit Amsterdam, Utrecht, maar ook uit Parijs en Brussel. Mikado is dus letterlijk van alle markten thuis. In het assortiment van Mikado vind je horloges, kettingen, ringen, armbanden en meer.


Webshop
Naast mooie sieraden biedt Mikado ook nog eens uitstekende service. Zo is er de mogelijkheid je online bestelling in te pakken als cadeau. Het enige wat je daarvoor moet doen is het even aangeven op de bestellijst. En als je doordeweeks voor 16.00 uur bestelt, is jouw pakketje de volgende dag al in huis. Ben jij die hoge verzendkosten ook altijd beu? Dan kan jij je hart ophalen! Bij besteding van €15,00 hoef je (binnen Nederland) nu tijdelijk geen verzendkosten meer te betalen. Daarnaast is de site overzichtelijk ingedeeld in merken en items. Je kan dus in enkele muisklikken precies vinden waar jij naar op zoek bent.

Social media 
Naast de website is Mikado-sieraden ook te vinden op Facebook en Twitter.

Winnen
Chicklit.nl geeft 5 waardebonnen van Mikado-sieraden (t.w.v. €20,00) weg! Kan jij wel wat nieuwe sieraden gebruiken? Schrijf je dan snel in voor de win-actie!

Kans maken?
Laat dan je naam en adresgegevens in het afgeschermde invulveld hieronder achter.

Meedoen kan tot 15 februari 2014.

Nieuwste artikelen

  • Alles wat beweegt - Susan Smit

  • De terugkeer - Tina van Dijk

  • Het Wilde Eiland 2: Vuurlicht - Karen Swan

  • Ze kwamen ons halen - Martine Letterie

  • 12 Nederlandse YA auteurs om te volgen

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

  • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

Zoek in artikelen