10 x de leukste cadeaus voor boekenliefhebbers

Ben jij een echte boekenliefhebber? Als trotse boekenliefhebbers vinden wij het altijd leuk om producten rondom boeken te kopen. Een klok, tas of ketting… wij kunnen er geen genoeg van krijgen!


 

1. Bestaat er een geweldigere klok dan deze? Toen ik de klok online zag staan heb ik hem gelijk besteld. Met de mooie pastelkleurtjes is het een leuke eyecatcher voor in je kamer. De klok is voor € 34,95 te koop bij Mode Musthaves.
 
2. Het lijkt alsof er een boekje op tafel ligt, maar als je hem openklapt zie je geen papier, maar een iPhone! Dit hoesje voor je telefoon is super leuk en ook nog eens hartstikke origineel. Je koopt hem voor € 13,95 bij Superfunk.
 
3. Deze té schattige oorbellen zou je toch iedere dag willen dragen? Ze zijn voor 15 dollar te koop bij Etsy.
 
4. Deze tas is niet alleen fashionable, maar ook nog eens duurzaam! Hij is verkrijgbaar in verschillende dessins. De tas is al verkrijgbaar voor € 3,95 bij Blossom Books.
 
5. Hoe schattig is dit kettinkje waar drie boekjes aan hangen? Deze kettingen worden handgemaakt en je krijgt ze opgestuurd in een schattig doosje. De ketting is voor 18 dollar te koop via Etsy.

6. Shut up, I’m reading! Word jij ook weleens gestoord als je net lekker zit te lezen? Met deze handige mok maak jij je omgeving duidelijk dat je liever niet gestoord wordt. Er zijn ook mokken met een andere opdruk beschikbaar. Je koopt ze voor € 7,95 per stuk bij Blossom Books.
 
7. Reading is for awesome people! Met dit leuke iPhone hoesje laat je iedereen weten dat je een trotste boekenliefhebber bent. Voor € 7,50 te koop bij Blossom Books.
 
8. So many books, so little time. De Balvi boekensteun legt de vinger op de zere plek. Deze boekensteun heeft een moderne look en is door zijn design een leuk item voor in je interieur. Je koopt deze boekensteun voor € 22,95 bij Moederdagwebwinkel.
 
9. Wow! Dit is echt een leuke eyecatcher voor in huis. Deze plank is gemaakt van boeken, waardoor het echt een leuk en origineel product voor in je kamer is. Je koopt hem voor € 19,95 bij Gadgethouse.
 
10. Geniaal! Deze laptophoes heeft hetzelfde idee als het telefoonhoesje van nummer 2. Vanaf de buitenkant lijkt dit net een groot, oud boek. Ook met het oog op diefstal is deze laptophoes dus een goede keuze! Te koop via Twelve South voor 79,99 dollar.

Welke leuke gadget staat er op jouw verlanglijstje? Wij zijn benieuwd!

 

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

  • Young Adult top-5: september

Zoek in artikelen