5 geweldige cadeautips voor Valentijn

De een vindt Valentijnsdag maar een commercieel iets, terwijl de ander het een speciale dag vindt die helemaal in het teken staat van haar partner. Wat jij ook vindt, je kunt er niet omheen dat het toch wel de meest liefdevolle dag van het jaar is. Geef je geliefde dus wat extra aandacht en verwen hem of haar met een leuk cadeau voor Valentijn. Bij het idee dat je iets voor je partner moet kopen krijg je het alleen direct al warm. Wat moet ik in hemelsnaam gaan kopen? Stop maar met peinzen en veeg die zweetdruppels snel weg want hieronder lees je de leukste Valentijns cadeaus waar je gegarandeerd iemand héél blij mee maakt. 

Laat je hart spreken en stuur een kaartje

Laten we klein beginnen, want zeg nou zelf, het hoef je echt geen rib uit je lijf te kosten. Sterker nog, cadeaus waarbij je je hart laat spreken zijn vaak toch wel de mooiste cadeaus. Ben je op zoek naar een cadeau voor haar? Stuur dan een kaartje waar jij een persoonlijke tekst in hebt geschreven en ga voor een rode roos erbij. Blijer kun je haar niet maken hoor! Op zoek naar een Valentijns cadeau voor hem? Schrijf een paar mooie woorden in een toepasselijk kaartje en doe er iets lekkers bij. Succes gegarandeerd! 

Lijst foto’s met een emotionele waarde in

Foto’s van jullie samen, ach, je kan er uren naar blijven staren en je geliefde waarschijnlijk ook. Lijst jullie mooiste foto’s dus gewoon in en geef het cadeau! De mogelijkheden zijn hier echt eindeloos in, hieronder staan een aantal voorbeelden:

  • Onderzetters met op iedere onderzetter een foto van jullie samen.
  • Een legpuzzel. Is de puzzel compleet? Dan verschijnt er een prachtig plaatje van jullie samen.
  • Is je partner een keukenprins? Niks leuker dan hem/ haar een schort met jullie favoriete foto erop te geven. (Lees: of als je wilt dat die wat vaker kookt).
  • Geef je partner een muismat die hij of zij kan gebruiken op het werk. Zo ben jij de hele dag in zijn of haar gedachten.

Ben jij benieuwd naar de andere mogelijkheden? Bij fotoservices zoals Webprint vind je de meest uiteenlopende valentijnscadeaus

Bron: webprint

Wat dacht je van een romantisch diner voor 2?

Samen uit eten is natuurlijk altijd al heel romantisch, maar maak het op Valentijnsdag nog een tikkeltje romantischer! Hoe? Ga naar jullie favoriete restaurant en zorg ervoor dat het favoriete toetje op het menu staat. Of wat dacht je van een speciaal tafeltje waar jullie een prachtig uitzicht hebben onder de heldere sterrenhemel? Er is toch niets romantischer te bedenken als cadeau voor je Valentijn? Je kan je bijvoorbeeld zelfs laten ophalen door een limousine. Oh ja, hebben jullie elkaar toevallig in een bar of club leren kennen? Sluit jullie romantische avond dan af met een drankje op die plek!

Een uniek cadeau voor je Valentijn

Je geliefde verdient het beste van het beste toch? Iets dat niemand anders heeft, kortom een uniek cadeau waar er maar één van is. Ga dus voor een gepersonaliseerd cadeau! Maar hoe dan zul je denken. Nou, ga bijvoorbeeld voor een ontbijtkom waar je zijn of haar naam op hebt geplaatst of koop de lekkerste champagne en plak er een gepersonaliseerd etiket op. Ja echt, het kan allemaal! Het personaliseren van je Valentijns cadeau kan je o.a. bij Webprint.nl doen. 

Een prachtig sieraad doet het altijd goed

Diamonds are a girls best friend, right? Toch kunnen mannen een mooi sieraad ook heel erg waarderen. Een chique horloge of een stoere armband, pak eens groot uit met het cadeau voor je valentijn. En tja, een sieraad voor een vrouw heeft geen verdere uitleg nodig. Oorbellen, een armband, een ketting met een mooie bedel of een prachtige ring die haar doet stralen. Met een sieraad zit je werkelijk waar nooit fout. 

Wat je ook koopt, dat je überhaupt zo'n romanticus bent die aan zijn of haar geliefde denkt is al een applausje waard. Je partner zal van oor tot oor glimlachen en dat is alles wat je wilt, toch? Happy Valentine's Day!

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

  • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

  • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

  • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen