De 5 leukste Greetz Valentijn cadeautjes voor boekenwurmen

Valentijn komt er weer aan en dat betekent natuurlijk weer winkelstress! Uren rondlopen in de stad, lange wachtrijen en veel te lang nadenken over alle mogelijkheden. Want wat moet je nu halen voor je Valentijn? Vooral als diegene een boekenwurm is. Natuurlijk kan je een boekenbon halen of een nieuw boek maar je kan ook hele leuke accessoires halen waarin je ook nog je eigen creativiteit kan laten zien. En dat allemaal vanuit je luie stoel door lekker online alles te bestellen namelijk bij Greetz.

1. Een mooie Valentijnskaart

Natuurlijk kan de klassieke Valentijnskaart niet ontbreken. Maar je kan hier wel wat origineels van maken door er een “supersize” kaart van te maken en daarin de favoriete boek passage van je Valentijn erin te zetten met een mooie boodschap erbij.

 

 

 

 

2. Een wijntje

Dit spreekt natuurlijk voor zichzelf want wie houdt er nu niet van om met een lekker wijntje en een goed boek op de bank te zitten. Ook hierin kan je de wijn persoonlijk maken door er je eigen etiket op te maken met bijvoorbeeld een mooie foto en quote. 

 

 

 

3. Chocola

Chocola en Valentijn is natuurlijk een bekende combinatie maar ook chocola en boekenwurmen gaat erg goed samen! Ook hierbij kan je persoonlijke reep geven.

 

 

 

4. Taart met tekst

Als we dan toch bezig zijn met lekkere dingen. Kan je ook voluit gaan met een taart met daarop bijvoorbeeld een collage met afwisselend foto's van jullie en van de favoriete boekencovers van je Valentijn.

 

 

 

 

5. Een boekenwurm mok

Het perfecte cadeau voor iedere boekenwurm. Zoek de favoriete boekenquote op van je Valentijn. Of Google een paar leuke algemene quotes en ga zelf aan de slag om een creatieve en originele mok te maken.

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • 60 dagen elke dag kans op een boek!

  • 5x Powervrouwen films voor een 'anti-Valentijn'

  • Vier Valentijnsdag met je BFF!

  • Be My Valentine: Chocstar.nl

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen