The Beauty Bakery: delicious skin sweets

Ook zo verslaafd aan alles wat veel te veel calorieën bevat? Droom jij ’s nachts over dansende cupcakes, zingende taarten en pratende candy bars, omdat je dieet het niet toestaat ze te eten? Dan heeft The Beauty Bakery precies wat je zoekt! In deze overheerlijke bakkerij vind je snoepjes voor je huid, die eruit zien en ruiken als the real thing! En het mooiste van alles… ze bevatten 0 calorieën! Hier kun je er dus zoveel van kopen als je zelf wilt. Jummie!

The Beauty Bakery

The Beauty Bakery
The Beauty Bakery is opgericht door Angel . Ze combineerde haar twee favorieten in het leven - badderen en schattige kleine bakkerijtjes - met elkaar et voilà… The Beauty Bakery was een feit. Ik hoor je denken: “badderen en bakkerijtjes, hoe combineer je dat?” Nou, gewoon… door overheerlijke baksels te maken voor in bad natuurlijk. Hoe anders?

Eyecandy for your skin
Bij de producten van The Beauty Bakery kun je denken aan Cupcake Bath Bombs en levensechte cupcake, taart en muffin zeepjes, die exact ruiken als de eetbare variant en daardoor net zo verleidelijk en onweerstaanbaar zijn. Het zijn stuk voor stuk eyecatchers, die eigenlijk te leuk zijn om te gebruiken, maar te lekker om te weerstaan: Eyecandy for your skin! De skintreats zorgen voor een intensieve verzorging van de huid en maken deze ‘wanna-touch’ zacht. Na het gebruik van de schatjes hoef je ook niet bang te zijn voor een balansdag, want ze bevatten totaal geen calorieën. Je kunt er zo veel van gebruiken als je zelf wilt zonder een gram aan te komen. En dat komt goed uit met de goede voornemens voor het jaar 2011 in het vooruitzicht. Geniaal!

Handmade en 100% natural
Elk taartje wordt met heel veel liefde, creativiteit en originaliteit gemaakt, van alleen de beste ingrediënten. Op de Cupcake soaps na (die worden gemaakt van glycerinezeep) wordt elk product van The Beauty Bakery gemaakt met de meest verzorgende boters, pure oliën, natuurlijke grondstoffen, verse groenten en vruchten en zuiverende kruiden. Chemische toevoegingen of conserveermiddelen komen niet in het The Beauty Bakery-woordenboek voor. En natuurlijk wordt er niets op dieren getest (hooguit op vrienden en familie).
Elk product wordt met veel zorg met de hand gemaakt door lieve hobby-vrouwtjes over de hele wereld, die in hun eigen keukentje de meest heerlijke bath- en skintreats maken. Deze worden op bestelling, speciaal voor Angel, geproduceerd. Angel zorgt ervoor dat niet alleen zij, maar al haar Hollandse landgenoten van al dit heerlijks kunnen genieten.

Big Hollywood Hair
Maar niet alleen voor schattige cupcake zeepjes kun je bij The Beauty Bakery terecht, ook voor Big Hollywood Hair à la Marilyn Monroe zit je hier aan het juiste adres. Heb je geen geld voor een private hairstylist, maar wil je wel graag hetzelfde kapsel als jouw favoriete Hollywood-sterren? Probeer dan eens de Solid Shampoo Bars. Deze zorgen voor volume. Héél véél volume! De bars zijn gemaakt van plantaardige oliën en geven een vol, romig schuim dat het haar voedt, conditioneert en ontdoet van chemische build up. Ook is hij nog eens veel zuiniger in gebruik dan gewone shampoos. Goed voor de spaarpot én voor het milieu dus!

Home scents
Tot slot vind je bij The Beauty Bakery ook home scents. Je wilt natuurlijk niet alleen zelf lekker ruiken, je huis moet hier wel ook aan meedoen! Er zijn veel verschillende geuren beschikbaar - voor elke mood één - welke je ook nog eens kunt mixen tot je de perfecte geur voor jou gevonden hebt. Van babypoeder, kokosnoot tot grootmoeder’s keuken. Je kiest of mengt een geur, plaatst deze in een geurbrander, waxinelichtje eronder… en je huis krijgt een overheerlijke geur. Een ovenheerlijke zelfs, als je de versgebakken appeltaart scent kiest!

The Beauty BakeryThe Beauty Bakery

Cadeau tip
Wil je deze feestdagen de blits maken met een super origineel feel-good cadeau? Kies dan voor de leuke producten van The Beauty Bakery. Stel bijvoorbeeld je eigen X-mas Gift Box samen en ontvang nu nog eens 10% korting ook!

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Mooi! Neem dan gauw eens een kijkje op de website van
The Beauty Bakery. Maar pas op voor het glazuur van je tanden, want ook de website is super sweet!

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • De première datum van PLL is bekend!

  • Orlando Bloom speelt mee in Pirates of the Caribbean 5

  • Boekkado.nl: voor een boek naar keuze

  • Lijstjes

  • Winnie de Poeh is eigenlijk een meisje

Zoek in artikelen