Boozyshop

In deze Trendy Chicks editie is Boozyshop aan de beurt! Al je beauty gerelateerde wensen kun je bij deze webshop uit laten komen. De meeste producten zijn niet in gewone winkels te vinden en zijn dus, in Nederland, exclusief online te koop. Denk bijvoorbeeld aan populaire Amerikaanse merken als NYX, Burt’s Bees, Beautyblender en Essie nagellak. Daar wordt je innerlijke Becky Bloomwood blij van toch?!


Fijne makeupjes
Boozyshop verkoopt vooral héél veel make-up maar ook gezicht- en huidverzorgingsproducten. Je kunt bij deze webshop bijvoorbeeld kiezen uit maar liefst 145 lipglossjes, lipsticks en lipbalsems. Liefhebbers van grote oogschaduw palettes kunnen bij Boozyshop ook hun hart op halen. Qua nagellak heb je 149 kleurtjes om uit te kiezen! Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat er niets van je gading bij zit!

Sieraden en accesoires
Naast makeup en verzorgingsproducten kun je bij deze webshop ook terecht voor sieraden. De armbanden, kettingen en oorbellen die je hier kunt kopen zijn van J-originals . De sieraden van dit merk zijn handgemaakt en worden exclusief bij Boozyshop vekocht. Alle sieraden worden verpakt als cadeautje. Extra fijn als je haast hebt, zeker met de feestdagen in aantocht! Ook voor andere accesoires kun je terecht bij Boozyshop. Ben je bijvoorbeeld nog op zoek naar een fashionable badmuts met een leuk printje? Gevonden! Dit is ook hèt adres voor make-up tasjes, slaapmaskertjes en sieradenrekjes.


Verrassing
Vier keer per jaar verkoopt Boozyshop verrassingspakketjes. Voor €14,95 kun je dan zo’n pakketje, gevuld met verrassingsproducten bestellen. De gevulde roze goodiebag die je dan ontvangt is meer waard dan het bedrag dat je er voor betaald. Een dubbele verrassing dus! De goodiebag is leuk om cadeau te doen aan een ander maar natuurlijk ook leuk om onder je eigen kerstboom te leggen. Als je op zoek bent naar een cadeautje kun je naast de verrassingspakketten bij Boozyshop ook terecht voor cadeausets. Wat dacht je bijvoorbeeld van een setje lipbalsems in de vorm van kleine cupcakejes? Of een setje lipbalsems met cola smaak verpakt in een blikje met een vintage coca-cola design? Bestellingen worden binnen Nederland in 2-3 dagen verstuurd. De verzendkosten hangen van je bestelling af maar zijn nooit hoger dan € 4,99.

Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op: www.boozyshop.nl

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • Shoptip: Sinterklaascadeautjes onder de 10 euro

  • De zak van Sinterklaas: trek een lootje en krijg gegarandeerd een cadeautje!

  • Shoptip: 10x heerlijk warme sjaals

  • Do It Yourself: Mini boekenketting

  • NIEUW: accessoires voor je dwarsliggers®!

Zoek in artikelen