Finishing Touch Accessoires

Sieraden en accessoires kunnen je outfit net even dat beetje extra geven. Met een leuke sjaal maak je een simpel shirtje bijvoorbeeld gelijk een stuk leuker. Bij Finishing Touch Accessoires, een leuke webshop vol sieraden en accessoires met een fijn prijsje, snappen ze dat helemaal. Je kunt bij deze shop terecht voor de perfecte finishing touch! 


Grote Collectie
Finishing Touch Accessoires heeft voor ieder wat wils. Zo kun je bij deze shop onder andere terecht voor oorbellen, armbanden en kettingen. Daarnaast verkopen ze ook riemen, portemonnees en tassen. Een one-stop-shop dus! Wij vinden vooral de Look Like! rubriek van deze webshop leuk. Hier worden sieraden verkocht die lijken op sieraden van bekende merken. Maar... ze zijn een stuk cheaper dan hun bekende broers en zussen! Je kunt kiezen uit hippe oorbellen, armbanden en kettingen. Vooral van de Look Like! schakelarmbanden word je erg hebberig!

Shoppen & Party
Webshoppen is natuurlijk leuk maar af en toe is het ook wel eens gezellig om lekker ouderwets met vriendinnen te winkelen. Finishing Touch Accessoires organiseert party’s waarbij dat kan. Shirley, de eigenaresse van de webshop, komt dan bij je thuis met de spulletjes uit de shop. Je kunt familie, vriendinnen en collega’s voor de party uitnodigen en vervolgens samen gezellig shoppen bij jou thuis. De winkel komt gewoon naar je toe! Een gezellige avond én shoppen, dat vinden wij een mooie combinatie. Als extraatje ontvangt de gastvrouw (jij dus) 10% van de party-omzet, wat je vervolgens weer kunt besteden aan leuke accessoires uit de shop. Nice! 

Service
Online bestellingen worden binnen twee werkdagen verzonden. De verzendkosten bedragen €1,95 per bestelling. Je kunt bij deze webshop veilig betalen met iDeal. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor de gratis inpakservice. Dat is handig als je een cadeautje besteld hebt! Het is natuurlijk ook leuk om je eigen bestelling mooi in te laten pakken.


** Speciale Actie!
Speciaal voor de bezoekers van Chicklit.nl heeft Finishing Touch Accesoires een kortingscode. Als je “chicklit” invuld tijdens het bestellen, ontvang je 10% korting op je gehele bestelling. **


Nieuwsgierig geworden? Kijk ook eens op: www.ft-a.nl

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • Do It Yourself: Mini boekenketting

  • NIEUW: accessoires voor je dwarsliggers®!

  • Shoptip: 10x Heerlijk zomerse slippers

  • Baggy Bash: hippe tassen als beschermengel

  • Spaansesandalen.nl

Zoek in artikelen