Netflix nu ook in Nederland!

Netflix is een Amerikaanse 'on demand' videodienst waarmee je series en films online kan streamen. Je hoeft niet meer te wachten tot je favo serie of film gedownload is, nee, je kan meteen beginnen met kijken! Sinds vorige week is deze dienst eindelijk ook in Nederland beschikbaar, wat betekent: je favoriete films en series kijken waar en wanneer je maar wilt!
 
Aanbod
Netflix biedt een ruim aanbod aan bekende series. Zo kan je onder andere; Dexter, Prison Break, Breaking Bad, Modern Family, Pretty Little Liars en The Vampire Diaries online kijken. Naast series zijn er ook een hoop Amerikaanse films beschikbaar en voor de Nederlandse versie van Netflix ook een breed Nederlands aanbod, bestaande uit films, series en cabaret. Voorbeelden hiervan zijn; Komt een vrouw bij de dokter, Alles is liefde, Flikken Maastricht en cabaret van onder andere Hans Teeuwen en Claudia de Breij.

Het aanbod van Netflix is erg gevarieerd, maar momenteel zeker (nog) niet compleet. De meeste series dateren uit 2011 of daarvoor, de nieuwste afleveringen zijn niet beschikbaar. Ook het filmaanbod is niet helemaal up-to-date. De allernieuwste films ontbreken, maar ook de klassieke kaskrakers. Netflix heeft een ruim aanbod waar je lang zoet mee bent, maar verwacht dus niet alles te kunnen vinden wat je graag zou willen zien. Hier kan echter verandering in komen naarmate Netflix meer abonnees heeft. 
 

 
Proberen?
Een abonnement kost €7,99 per maand voor maximaal twee apparaten en €11,99 voor maximaal vier apparaten. Met dit abonnement kan je onbeperkt Netflix kijken. Het streamen gaat super snel en alles is voorzien van Nederlandstalige ondertiteling.

Ben je nieuwsgierig en wil je Netflix eens uitproberen? Dat kan! Momenteel is er de mogelijkheid om Netflix een maand gratis op proef te nemen. Ze schrijven dan eenmalig 1 eurocent af om je betaalgegevens te controleren. Let wel op: na deze maand gaat de proefperiode automatisch over in een betaald abonnement, tenzij je voortijdig opzegt.
Via de website van Netflix kun je aangeven op welk apparaat of welke apparaten je de dienst wilt gebruiken (het is onder andere beschikbaar op de laptop, tablet, smartphone, pc, XBOX, Wii, Playstation, smart TV en connected Blu-Ray spelers). Vervolgens krijg je een aantal covers van films en series te zien. Hieruit kan je vijf favorieten kiezen en op basis daarvan stelt Netflix een persoonlijke suggestielijst samen. Deze lijst in combinatie met wat je daarna allemaal kijkt via Netflix zorgen ervoor dat jouw persoonlijke suggestielijst steeds verfijnder wordt.
 
Kijk voor meer informatie op de website van Netflix.
 
Is Netflix iets voor jou en ga je het (gratis) uitproberen?

 

Nieuwste artikelen

  • Recensie: Reminiscence

  • Recensie: Sex Education - seizoen 3

  • Dit weten we over Fantastic Beasts 3

  • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

  • Emily in Paris seizoen 2 onthult eerste beelden

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • De ergste film clichés 

Zoek in artikelen