5 x stylish films op Netflix

Wij hebben de meest stylish films van Netflix voor jullie uitgezocht en op een rijtje gezet. Dus las een filmavond in met je vriendinnen, pak je bak met popcorn en ga er lekker voor zitten!

1. I am Love

Kostuum ontwerper Antonella Cannarozzi heeft veel onderzoek gedaan voor deze film, vooral gebasseerd op Hitchcock films. Ze heeft toen om de hulp gevraagd van Raf Simons, Jil Sander, en modehuis Fendi om outfits te creëren die gedragen worden door hoofdrolspeelster Emma, gespeeld door Tilda Swinton. Het resultaat is een verbluffende samenwerking, met prachtige outfits.

 

 

2. The September Issue

Heb je ooit gedroomd om in de mode-industrie te gaan werken, of kun je modebladen moeilijk wegleggen? Dit is een absolute must-see voor mode liefhebbers. De harde wereld van de high-end Fashion en een kijkje in de wereld van de echte 'Devil Wears Prada' binnen het Amerikaanse Vogue. Bewonder Grace Coddingstons bescheidenheid en enorme creativiteit en neem een levensechte blik op Anna Wintour en de scepter die ze zwaait over de mode-industrie. Wat is er echt nodig om de grootste druk te publiceren?

 

 
3. The Director
 
Een intrigerend kijkje in het leven en het werk van Gucci's Frida Giannini tijdens haar carriére bij één van de grootste modehuizen ter wereld.
 

 

4. Confessions of a shopaholic

De jonge Rebecca Bloomwood heeft een groot probleem: ze kan haar enorme koopverslaving niet langer betalen. Ze ruilt haar saaie, slecht betaalde werk in voor een baantje in New York als financieel journalist. De vraag is alleen of deze shopaholic de vele verleidingen kan weerstaan die de grote stad te bieden heeft.

Deze romantische komedie is gebaseerd op de bestsellers van auteur Sophie Kinsella. De film is geregisseerd door de Australische genre kenner P.J. Hogan, die eerder de films 'Muriel's Wedding' en 'My Best Friend's Wedding' maakte.

 

 

5. The Artist

Deze met vijf oscars bekroonde zwart-wit film uit 2011, volgt de romance tussen een falende legende uit de tijd van de stomme films en een rijzende jonge ster. Mark Bridges heeft de prachtige kostuums speciaal gemaakt voor deze film.

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwste artikelen

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Netflix codes

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen