De 5 leukste films op Netflix voor jou en je vriendinnen

Het is weer girlsnight! Welke film kijk jij vanavond met je vriendinnen? Wij hebben een lijstje gemaakt met vijf films op Netflix die jij en je vriendinnen zeker leuk vinden.

The Notebook
Heerlijk samen wegzwijmelen bij het romantische verhaal van Noah en Allie. Dit verhaal, geschreven door Nicholas Sparks, is de lievelingsfilm van veel meiden. Ondanks de zeer verschillende achtergronden van de hoofdpersonages worden de twee toch verliefd op elkaar. Maar als Allie verhuist en Noah zich aanmeldt bij het leger, lijkt de liefde voorbij...

 

 

Mean Girls
On Wednesdays… we wear pink! Er zijn veel meiden die de film zo ongeveer uit hun hoofd kennen en dat is bij de redactie van Chicklit.nl niet anders. In deze film volg je Cady Heron die voor het eerst naar school gaat, nadat ze altijd thuis les heeft gehad. Ze wordt opgenomen in het populaire groepje, de Plastics, maar dit verandert al snel wanneer ze verliefd wordt op het ex-vriendje van Regina. Cady besluit het leven van Regina zuur te maken. Drama gegarandeerd!

 

 

Magic Mike
Moeten we hier echt uitleg bij geven? Ookal zit er weinig verhaal in deze film, het is geen straf om naar deze knappe mannen te kijken. Channing Tatum speelt de hoofdrol in deze film, dat is al genoeg om deze film aan te zetten, toch? Hij krijgt een jonge danser onder zijn hoede die zich aansluit bij het team. Hij vervalt al gauw in de levensstijl van de dansers, 

 

 

Gooische vrouwen
Een heerlijke film van Nederlandse bodem! Je volgt het leven in het Gooi door de ogen van vier verschillende vrouwen: Cheryl, Claire, Anouk en Roelien. De dames hebben allemaal een hoop meegemaakt en zijn hard toe aan een vakantie. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. 

 

 

Safe Haven
Alweer zo'n heerlijke zwijmelfilm! Katie arriveert in een klein dorpje om haar verleden te ontvluchten. Ze heeft geen zin om een persoonlijke band aan te gaan met iemand in het dorp, maar ze kan er niet omheen. Ook als ze verliefd wordt, blijft ze worstelen met een duister geheim.

 

 

Welke film gaat het worden vanavond?


Bekijk ook: 10 kenmerken van een serieverslaving / 10 x series om samen met je vriend te kijken 

Nieuwste artikelen

  • Alicia Silverstone speelt graag in Blast from the Past vervolg met Brendan Fraser

  • Trailer Joy Ride met Ashley Park en Stephanie Hsu is nu te zien!

  • De Mitford-moorden: Jessica - Jessica Fellowes

  • Prins zoekt prins - Tiny Fisscher

  • Schijndood - Angela Marsons

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • De top 10 beste boekverfilmingen

Zoek in artikelen