De 5 leukste films op Netflix voor jou en je vriend

Het is weer tijd om vanavond heerlijk met je vriend op de bank te kruipen. Komen jullie er nooit uit welke film jullie samen willen zien? Pak je popcorn erbij, nestel je onder je dekentje en zet de film alvast aan! Chicklit.nl zette de vijf leukste films op Netflix voor je op een rijtje. 

Rain man
Rain man is echt een indrukwekkende film. Charlie komt na de dood van zijn vader tot de ontdekking dat hij een broer heeft. Zijn broer Raymond is autistisch, maar hij is wel in staat om ingewikkelde wiskundige vraagstukken op te lossen. Hun vader heeft al zijn geld nagelaten aan Raymond. Charlie is woedend en ontvoert zijn broer uit het verzorgingstehuis. Hij wil hem meenemen naar Los Angeles en tijdens deze trip leren ze elkaar steeds beter kennen. 
 

 

The Shawshank Redemption
Andy wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw en haar minnaar. Hij houdt vol dat hij onschuldig is, maar hij krijgt toch tweemaal levenslang. Hij komt terecht in de strenge gevangenis Shawshank. Hij raakt bevriend met Red die voor iedereen spullen kan regelen. 
 

 

Bruce Almighty
Stop Jim Carrey in een film en er wordt gegarandeerd gelachen! Jim Carry speelt de hoofdpersoon in deze film als Bruce Nolan. Hij is een verslaggever met ambitie, maar hij komt maar niet hogerop. Na alweer een rotdag vervloekt hij God. Nu hoort God hem blijkbaar wel en hij geeft Bruce de lastige taak om God te zijn. 

 

 

Hitch
Hitch is gespecialiseerd in eerste indrukken en geeft liefdesadvies aan degene die het nodig hebben. Hij organiseert de eerste drie afspraakjes van zijn cliënten en hij is stiekem verantwoordelijk voor veel huwelijken in New York. Als hij in contact komt met Sara gaan zijn privé en persoonlijke leven door elkaar heen lopen.

 

 

Slumdog Millionaire
Jamal Malik besluit deel te nemen aan Slumdog Millionaire. Het hele land kijkt toe terwijl dit jonge weeskind maar één vraag verwijderd is van de hoofdprijs. Tijdens de pauze wordt hij echter gearresteerd, ze kunnen niet geloven dat een jongen van de straat zoveel kennis heeft. Jamal vertelt verhalen over zijn jeugd waar hij samen met zijn broer opgroeide in een sloppenwijk. Elk hoofdstuk in zijn verhaal is een wonderbaarlijke sleutel naar het antwoord op elk van de vragen. 

 

 

Welke film gaat het worden vanavond?


Lees ook: 10 x series om samen met je vriend te kijken / De 5 leukste films op Netflix voor jou en je vriendinnen

Nieuwste artikelen

  • Geweldige realistische boekentaarten

  • 12 goede lange thriller boekenseries

  • 7x "Nep relatie wordt meer" tienerfilms

  • De beste Scifi op Disney+

  • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen